Jääkiekko: Kuun­te­le suoraa lä­he­tys­tä Kär­pät–TPS-ot­te­lus­ta

Päätoimittajan kolumni: Kou­lu­jen le­vot­to­muus kertoo siitä, että ai­kui­set eivät ole kan­ta­neet vas­tuu­taan

Koti: Ou­lu­lai­set Mat­lee­na ja Jori Haa­pa­lai­nen ra­ken­si­vat unel­mien­sa kodin lu­moa­viin mai­se­miin Jää­lin­jär­ven ran­nal­le

Tilaajille

Riikka Karp­pi­nen, 26, oli ym­pä­ris­tön­suo­je­lun ih­me­lap­si – Nyt us­ko­ma­ton tarina päätyi elä­mä­ker­rak­si: "Kai­vo­syh­tiön puo­lel­la ihmiset vaih­tu­vat, mutta minä pysyn"

Riikka Karppinen oli vasta lapsi miettiessään, miksei kukaan aikuinen puhu kaivosyhtiön havitteleman Viiankiaavan puolesta. Lopulta hän päätti tehdä sen itse. Nyt hänestä on kasvanut valtakunnallinen ympäristövaikuttaja ja vihreiden varapuheenjohtaja – ja elämäkerran kirjoittaja 26-vuotiaana.

Riikka Karppinen jakaa elämänsä Sodankylän ja Helsingin välillä. Se tarkoittaa ainaista kaipuuta jonnekin muualle. Sodankylä on kotini, mutta tällä hetkellä työ ja opinnot pitävät minut myös Helsingissä. Joskus olen kateellinen pääkaupunkiseudulta kotoisin oleville ystävilleni, joiden perhe ja koti ovat siellä missä opiskelupaikkakin.
Riikka Karppinen jakaa elämänsä Sodankylän ja Helsingin välillä. Se tarkoittaa ainaista kaipuuta jonnekin muualle. Sodankylä on kotini, mutta tällä hetkellä työ ja opinnot pitävät minut myös Helsingissä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.