Jau­he­li­ha­kei­ton oudon hajun syy selvisi Oulussa – eh­dit­tiin tarjota kou­luis­sa ja päi­vä­ko­deis­sa

Oulu: Val­tuus­ton uusi pu­heen­joh­ta­ja Jarmo J. Husso pitää po­li­tiik­kaa lasten leik­ki­nä 70-lu­kuun ver­rat­tu­na

Kolumni: Tapasin Teuvo Hak­ka­rai­sen Brys­se­lis­sä ja kysyin, ha­luaa­ko hän yhä maa- ja met­sä­ta­lous­mi­nis­te­rik­si

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Re­von­tu­lia on luvassa Oulun tai­vaal­la vii­kon­lop­pu­na – katso Oulun täh­ti­tie­teel­li­sen yh­dis­tyk­sen pu­heen­joh­ta­jan vinkit tai­vaan­tu­lien kat­so­mi­seen

Viime torstain ankara magneettinen avaruusmyrsky pitää revontulien todennäköisyyttä koholla lähipäivien aikana, kertoo Ilmatieteen laitos ennusteessaan.

Viime torstain ankara magneettinen avaruusmyrsky pitää revontulien todennäköisyyttä koholla lähipäivien aikana, kertoo Ilmatieteen laitos ennusteessaan.

Taivaantulien todennäköisyys on perjantaina suuri ja lauantaina sekä sunnuntaina kohtalainen myös maan etelä- ja keskiosissa saakka.

Pilvisyys saattaa haitata revontulien bongaamista Oulun seudulla perjantaina, mutta viikonlopun edetessä taivaan pitäisi kirkastua.

Oulussa ihmeteltiin revontulten lisäksi erikoista taivaannäytelmää jo torstaina:
Oulun taivaalla nähtiin ainutlaatuinen valoilmiö – asiantuntija kertoo, mistä tapahtumassa oli kyse

Oulun tähtitieteellisen yhdistyksen Arktoksen puheenjohtajan Jaakko Visuri kommentoi, että Oulu on hyvä paikka havainnoida revontulia.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.