Oulun kaupunki: Oulu aikoo ko­rot­taa luot­ta­mus­toi­mis­ta mak­set­ta­via palk­kioi­ta rei­lus­ti

Autismi: Johanna Vuo­ri-Kar­via sai tietää vasta ne­li­kymp­pi­se­nä, miksi hän on eri­lai­nen

Parkkipaikat: Ko­ko­sim­me Oulun park­ki­hal­lit kar­tal­le ja sel­vi­tim­me, mitä pit­kä­ai­kai­nen py­sä­köin­ti maksaa

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Räntää, tuu­len­puus­kia ja au­rin­koa – viikko alkaa tuu­li­se­na, vii­kon­lop­pu­na saattaa tulla reip­paas­ti­kin lunta

Viikko alkaa tuulisena ja lauhana Oulun seudulla. Maanantaina iltapäivästä on luvassa tuulenpuuskia.
Viikko alkaa tuulisena ja lauhana Oulun seudulla. Maanantaina iltapäivästä on luvassa tuulenpuuskia.
Kuva: Jarmo Kontiainen

Tulevan viikon säätä Oulun seudulla voisi kuvailla vaihtelevaksi, sillä luvassa on puuskittaisia tuulia, räntää, aurinkoa ja viikonloppuna voi tulla reippaastikin lunta puuskaisen itätuulen kera.

Sunnuntaina alkanut lauha ja tuulinen ilmavirtaus jatkuu maanantaina. Lämpötila on kolmesta neljään plusastetta, mutta luvassa on puuskaista tuulta. Päivä on melko aurinkoinen, kertoo päivystävä meteorologi Jari Tuovinen Ilmatieteen laitokselta.

– Luoteistuuli on aika puuskaista iltapäivällä, ja puuskat voivat olla enimmillään 17-18 metriä sekunnissa. Keli ei todellakaan tunnu niin lämpimälle kuin mittari näyttää.

Iltaa kohden tuuli heikkenee.

Tiistaiaamuna on viitisen astetta pakkasta, mutta päivällä tullaan lähelle nollaa. Luvassa on vaihtelevaa pilvisyyttä. Tuuli on lännen- ja lounaanpuoleinen, mutta voimakkuudeltaan selvästi heikompi kuin maanantaina.

Keskiviikkona sää jatkuu samantyyppisenä eli aamun pakkaslukemista noustaan päivällä nollan kieppeille. Iltaa ja yötä kohden luvassa on mahdollisesti heikkoja lumikuuroja tai jopa jäätävää tihkusadetta.

Jatka lukemista vain _eurolla_

Tutustu kuukauden ajan, voit peruuttaa milloin vain.