Analyysi: Oulun jät­ti-in­ves­toin­nit kan­nat­taa tehdä vaikka ris­kil­lä

Kaupat: Tans­ka­lais­ket­ju avaa uuden liik­keen Oulun kes­kus­taan

Varkaudet: Ruo­ka­var­kaat vievät aiempaa isompia saa­lii­ta, va­ras­hä­lyt­ti­met otettu apuun

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Rak­si­lan jää­hal­lin ne­li­vuo­ti­nen re­mont­ti tuli pää­tök­seen­sä – hin­ta­la­puk­si pe­rus­pa­ran­nuk­sel­le tuli noin 5,3 mil­joo­naa euroa

Raksilan jäähallissa on valmistunut mittava perusparannus. Arkistokuva.
Raksilan jäähallissa on valmistunut mittava perusparannus. Arkistokuva.
Kuva: Pekka Peura

Raksilan jäähallin neljä vuotta kestänyt perusparannus valmistui elokuussa. Viimeisimpänä valmistuivat muutokset jäähallia kiertävään aulatilaan ja katsomoihin.

Kesän aikana jäähallin aulatilaan asennettiin joustolattiapinnoite entisen betonilattian päällä olleen epoksipinnoitteen tilalle. Katsomoissa maalattiin lattiapinnat ja katsomoiden seinäpinnat maalattiin osittain keltaiseksi.

Katsomosta vaihdettiin vanhat puupenkit katsomotuoleihin. Mukana on vanhalta urheilutalolta tuodut noin 700 katsomotuolia.

Remontin yhteydessä uudistettiin myös Kärppäklubin tiloja. Keittiön IV-tekniikkaa uusittiin ja tilojen alakatot ja lattiapinnoite uusittiin.

Jäähallissa uusittiin myös valaistusta, kun pihalle, katoksiin ja kaikkiin sosiaalitiloihin asennettiin älykäs LED-valaistus.

Aiemmin jäähallissa on korjattu kaikki hallin pukuhuoneet ja Kärppien edustusjoukkueen tilat. Kaleva uutisoi peruskorjauksen ensimmäisen vaiheen valmistumisesta vuonna 2019.

Remontin yhteydessä kunnostettiin myös jäähallin kylmäkoneet.

Kokonaisuudessaan remontin hinnaksi tuli Oulun kaupungin mukaan noin 5,3 miljoonaa euroa.