Qstoc­kin päi­vä­koh­tais­ten lip­pu­jen myynti alkoi, uusia esiin­ty­jiä muun muassa JVG ja Battle Beast

Qstock on julkistanut uusia esiintyjäkiinnityksiä ensi kesän festivaalille. Viimeisimpiä kiinnityksiä ovat JVG, Elastinen ja Battle Beast.

-
Kuva: Matti Räty

Qstock on julkistanut uusia esiintyjäkiinnityksiä ensi kesän festivaalille. Viimeisimpiä kiinnityksiä ovat JVG, Elastinen ja Battle Beast.

Festivaalin aiemmin julkistettuja esiintyjiä ovat muun muassa Volbeat, The Darkness ja Amaranthe. Qstockin ohjelmistoa täydennetään vielä kevättalven aikana. 

Festivaalin päiväkohtaisten lippujenmyynti on alkanut tänään Ticketmasterin myyntikanavilla. Aiemmin saatavilla on ollut vain kahden päivän lippuja.

Myös yli 60-vuotiaiden Enemmän Elämää -lippupaketit ovat nyt myynnissä Liikuntakeskus Hukassa Oulussa. Paketti sisältää kahden päivän Qstock-lipun lisäksi Liikuntakeskus Hukan päiväajan jäsenyyden 12 päiväksi ja Kaleva Digi –tilauksen kuukaudeksi. Tuotto lippupakettien myynnistä ohjataan vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastustoimintaan.

Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 24.-25. heinäkuuta.

Perjantain esiintyjät ovat: Amaranthe, Atomirotta, BEHM, Elastinen, Ellinoora, Ensiferum, Herra Ylppö & EX, IBE, JVG, Kuumaa, Maustetytöt, Nelli Matula, Pyhimys, Radiopuhelimet ja Vesala.

Lauantain esiintyjät ovat: ABREU, Battle Beast, Chisu, Cledos, J. Karjalainen, JC Stewart, Jinjer, Lähiöbotox, Mariska, SANNI, The Darkness, Volbeat ja Xysma.