Tähtijuttu: Hou­kut­taa­ko Suomi vain hyvällä so­siaa­li­tur­val­laan? – Ilman asen­ne­muu­tos­ta ul­ko­maa­lai­sis­ta ei saada hel­po­tus­ta työ­voi­ma­pu­laan

Koti: Ou­lu­lai­sen Hillin perheen vuoden van­has­sa kodissa mie­len­kiin­toi­sen lisän tuovat si­sus­tuk­ses­sa käy­tet­ty vaneri sekä ik­ku­noi­na toi­mi­vat la­si­ele­men­tit

Qstoc­kin pää­esiin­ty­jä vuonna 2021 on Night­wish – fes­ti­vaa­li jul­kis­ti myös useita muita ensi kesän esiin­ty­jiä

Vuoden 2021 esiintyjäbuukkauksissa yhdistellään ensi vuonna jo vuodelle 2020 vahvistuneita esiintyjiä ja ensi kesänä ajankohtaisia artisteja.

The Rasmus esiintyi Qstockin päälavalla vuonna 2018. Ensi kesänä festivaalin perjantain pääesiintyjä on Nightwish.
The Rasmus esiintyi Qstockin päälavalla vuonna 2018. Ensi kesänä festivaalin perjantain pääesiintyjä on Nightwish.
Kuva: Matti Räty

Sinfonista metallia soittava Nightwish on Qstockin perjantain pääesiintyjä kesällä 2021. Nightwish julkaisi huhtikuussa yhdeksännen studioalbuminsa ja sen on aloittamassa maailmankiertueensa syyskuussa.

Muita ensi kesälle varmistuneita esiintyjiä ovat JVG, The Darkness, Sanni, Battle Beast, Kaija Koo, Stam1na, Ellinoora, Chisu, Vesala, Ida Paul & Kalle Lindroth, Lähiöbotox, JC Stewart, Mikael Gabriel, Radiopuhelimet, Xysma ja Cledos.

Qstockissa ollaan huojentuneita korkeatasoisen pääesiintyjän vahvistamisesta hyvissä ajoin ennen festivaalia.

"Kesän 2021 ohjelmistoa on työstetty harvinaisista lähtökohdista maailmanlaajuisten keikkojen peruutusten ja siirtymisten lomassa", promoottori Sandy Kantola kertoo festivaalin tiedotteessa.

Kantolan mukaan esiintyjäbuukkauksissa yhdistellään ensi vuonna jo vuodelle 2020 vahvistuneita kestosuosikkeja ja ensi kesän ajankohtaisia esiintyjiä.

Vuoden 2021 Qstockin lipunmyynti on jo käynnissä ja jatkuu toistaiseksi voimassa olevilla hinnoilla. Kaikki kesän 2020 festivaalille ostetut liput käyvät sellaisenaan ensi vuoden festivaalilla. Jos lippuaan ei halua käyttää ensi vuonna, sen voi palauttaa 24.7.2020 saakka.

Qstock 2021 järjestetään Raatin ja Kuusisaaren alueella 30.–31.7.