Qstock

Thirty Seconds to Mars myy elä­mys­pa­ket­te­ja Qstockin keikalleen jopa 700 dollarin lisämaksusta, ja ne ovat käyneet myös kaupaksi

Thirty Seconds to Mars -rockyhtye esiintyy Qstockissa tulevana lauantaina. Kuvassa yhtyeen laulaja Jared Leto Lissabonissa, Portugalissa syyskuussa 2018. KUVA: JOSE SENA GOULAO / EPA
Qstock 25.7.2019 10:37 | Päivitetty 25.7.2019 12:29
Aino Isojärvi

Qstockissa esiintyvä rockyhtye Thirty Seconds to Mars myy Adventures in Wonderland -verkkokaupassaan keikkakokemusta täydentäviä lisäpaketteja.

Kaikkiaan bändin faneille on tarjolla kolme sisällöltään ja hintaluokaltaan erilaista palvelukokonaisuutta. Edullisin, 300 dollarin (noin 270 euroa) Kings + Queens -lisäpaketti sisältää signeeratun julisteen ja muita fanituotteita, yhteisvalokuvan ja fanitapaamisen.

500 dollarin (noin 450 euroa) arvoisella Closer to the Edge -lisäpaketilla pääsee edellisten lisäksi seuraamaan keikkaa Qstockin päälavan sivusta.

Kaikista arvokkain, 700 dollarin (noin 630 euroa) hintainen Up in the Air lupailee myös varmaa pääsyä lavalle yhtyeen viimeisen keikkakappaleen aikana.

Äkkiseltään kaupalliset elämyspaketit tuntuvat Suomen kontekstissa korkealle hinnoitelluilta, mutta ne heijastelevat hyvin sitä, kuinka pitkälle musiikin tuotteistus viedään Yhdysvalloissa.

Qstock-festivaalin artistikoordinaattori Sandy Kantola vahvistaa, että lisäpaketteja lauantain keikalle on myyty kaikista hintaryhmistä yhteensä jo parisenkymmentä kappaletta. Tämä tarkoittaa sitä, että lauantain festivaalikeikkaa seuraa päälavalta joku onnekas tai useampikin innokas kokoonpanon musiikin ystävä.

– Bändin keikalle on muutenkin luvassa kaikennäköistä toimintaa ja yleisöaktiviteettia, Kantola vinkkaa.

Lisäpaketit ovat myynnissä festivaalin alkuun asti. Lisäpaketit edellyttävät erikseen ostettua Qstock-festivaalilippua.

Juttua päivitetty kello 12.29: lisätty elämyspakettien hinta euroina.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (38)

Mitäs tuosta valittaa. Ne ketkä haluaa, käy tuolla, muilla on ihan turha valittaa asiasta. Ne, kenellä on liitua, piirtää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja ne kenellä on hieman enemmän liitua, voivat piirtää vielä suurempia juttuja. Voisin tilata tuommoisen Marssin vaikka yksityiskeikalle, mutta ei kiinnosta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kummallista kitinää näissä kommenteissa Qstockista. Ihan hyvät festarit ne on, monenlaista musiikkia, monta lavaa ja paljon erilaista ruokaa ja chillailu aluekkin on ainakin aikaisempina vuosina löytynyt. Luulenkin että ne jotka eivät ole käynyt koko festareilla ovat täällä itkemässä

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Älkää nyt tommosesta suuttuko.Ei oo bändi ees vielä tonteilla, ja vaivautuuko edes tänne Ouluun.Ehtii vielä perumaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On väärin puhua Adventures in Wonderlandista Thirty Seconds to Marsin verkkokauppana. Kyseessä on bändistä erillinen VIP-järjestäjä joka järkkää VIP-paketteja ja -ohjelmaa muidenkin bändien ja artistien keikoille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mauttomalle yleisölle mautonta rahastusta mauttomalla festivaalilla. Kaikki voittavat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Qstock tuntuu kyrsivän niitä jotka eivät ole siellä koskaan käyneet, eivätkä tule koskaan menemään.

Varsin ihmeellistä vaivata mieltään moisella asialla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ai jaa. Oon ollu äkkiä laskettuna 12 kertaa toduatamassa ko. juhlan tason alamäkeä. Vuosituhannen allkupäässä oli vielä joskus laatuakin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä tarkoittaa 'toduatamassa'?

Minusta Qstock on viime vuosina muuttunut jälleen laadukkaammaksi. Olen käynyt ensimmäiset kerrat 2000-luvun alussa, sitten oli muutaman vuoden tauko, koska ei ollut minua kiinnostavia artisteja kovin montaa mutta nyt taas viime vuodet ovat olleet huippuja!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tästä voidaan olla montaa mieltä, on tullut käytyä ja tulee nytkin ja hyvä että järjestetään mutta kyllä musiikillisesti on menty alaspäin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onko laatua että kärppäjoukkue käy lavalla? Parempaankin pystys vaan mitä sitä panostamaan kun kuustokki on paras vaikka siellä esiintys vaan "suomalaisia huippuartisteja". Joku tuossa "festarissa" sylettää mutta kaikki kunnia jätkille kun aikoinaan laittoivat hipat alulle-

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Myy myös manowar kylkiäisiä... Satasella saa pikku pussin sipsejä, ohi jonon ja pienen oluen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olisin mielelläni nähnyt myös puolustajat Lehtonen ja Mikkola myös lavalla pojan kanssa..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (38)

Uutisvirta

15:04
Omakotitalon Ylitorniolla palamaan sytyttänyt mies vangittiin – Poliisi: 24-vuotias syyllistynyt aiemminkin rikoksiin ex-puolisoaan kohtaan
15:00
Kaleva oikaisee
14:45
Oulun kaupunginkirjastolle työntekijä edistämään lasten luku- ja kielitaitoa – ammattiliitto Jyty avusti palkkauksessa
13:28
Kokoomus julkaisi työllisyystoimet, joiden on tarkoitus tuoda 60 000 työpaikkaa – Orpo: "Tavoite päästä pohjoismaiselle tasolle"
13:11
Israel ei arvostele Trumpin kommentteja, joiden mukaan demokraatteja äänestävät juutalaiset ovat "epälojaaleja"
12:59
Oikeuskansleri ei ryhdy jatkotoimiin kansliapäällikkö Sillanaukeen kantelukirjoitusten vuoksi – Sillanaukee täydensi kritiikkiään vielä yölläkin Whatsapp-viestillä
12:32
Tutkijat löysivät verestä 14 merkkiainetta, jotka voivat varoittaa lähestyvästä kuolemasta – "Ensiaskel kohti räätälöityä terveydenhuoltoa"
88
Oulu palkkaa ulkopuolisen selvittäjän etsimään säästökohteita – "Oulu ei ole mikään kriisikaupunki, mutta työtä pitää tehdä"
87
Yle: Kovanen aikoo kolminkertaistaa taksiensa määrän Oulussa yli sataan
72
Maaseudun Tulevaisuus: Lähes puolet suomalaisista vastustaa Välimerestä pelastettujen ottamista Suomeen – keski-ikäiset ovat kriittisimpiä
70
Sykkelit saadaan viimein käyttöön ensi viikolla, viimeiset kaupunkipyörät asennetaan paikoilleen viikonlopun aikana
44
Sanna Marinin avaus työajan lyhentämisestä jakaa mielipiteitä: Moni kannattaa lyhyempiä työpäiviä uusien työpaikkojen toivossa, mutta osa pitää ajatusta utopistisena
34
Trump perui Tanskan-matkansa, koska Tanska ei halua myydä Grönlantia Yhdysvalloille
31
Ylivieskan kirkon rakentaminen alkaa mahdollisesti syksyllä – Kirkkohallitus vahvisti rakennussuunnitelman

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Petteri Orpo sivalsi tiukan viestin Jussi Halla-aholle – vaati perussuomalaisten kurissa pitämistä ja ratkaisuja: ”Ei riitä ongelmien maalaaminen”

Ei persuilta saa koskaan mitään ratkaisukeskeistä ulos. Tyhjää räksyttämistä ja änkyröintiä. 'Hajoita ja hidasta' ideolo... Lue lisää...
cuokku

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

21.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image