Qstock yh­teis­työ­hön de­sign-yri­tys Val­li­lan kanssa – muun muassa Pi­ki­saa­ri, Rau­ta­sil­ta ja to­ri­ai­tat ko­ris­ta­vat fes­ti­vaa­li­kas­sia

Qstockin tulevan kesän festivaalikangaskassissa nähdään Oulun keskustasta tuttuja maisemia.

Vallilan Oulu-kuosi koristaa Qstockin tulevan kesän festivaalikangaskassia.
Vallilan Oulu-kuosi koristaa Qstockin tulevan kesän festivaalikangaskassia.
Kuva: Vallila

Qstock ja kotimainen design-yritys Vallila aloittavat yhteistyön festivaalikassien merkeissä. Tulevan kesän festivaalikangaskassissa nähdään Oulun keskustasta tuttuja maisemia.

Qstockin festivaalikangaskasseihin painetaan tekstiilitaiteilija Matleena Issakaisen suunnittelema, festivaalia varten uusittu Oulu-kuosi. Puuvillaista Vallila X Qstock -kangaskassia valmistetaan rajallinen määrä ja se tulee myyntiin toukokuussa.

– Oulu-kuosi on tuonut iloa asiakkaillemme ympäri Suomen ja kaikilla leveysasteilla. Uusia värityksiä toivotaan koko ajan lisää, ja vastaamme kysyntään jo keväällä. Halusimme kuitenkin tehdä jotain spesiaalia Qstockin kanssa ja omistaa erikoiserän festarikasseja kunnianosoituksena inspiroivalle kaupungille ja sen kulttuurielämälle, Vallilan festivaaliyhteistyöstä vastaava Henry Ahlavuo kertoo.

Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella 26.–27. heinäkuuta. Kuutena vuotena loppuunmyyty festivaali keräsi viime kesänä 35 000 kävijää rikkoen aiemman yleisöennätyksensä 3000 kävijällä. Vallila on aiemmin tehnyt festivaaliyhteistyötä seinäjokisen Provinssi-festivaalin kanssa.

Korjaus 10.57: Qstock järjestetään 26.–27. heinäkuuta. Ei kesäkuussa kuten jutussa aiemmin mainittiin.