Puheenaihe: Onko pyö­rä­var­kauk­sia mah­dol­lis­ta estää?

Vanhat kuvat: Ve­den­pai­su­mus ali­ku­lus­sa ja muita Oulun tulvia

Video: Bussi ajoi tör­keäs­ti päin pu­nai­sia Kai­jon­har­jus­sa

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Pyr­ki­kääm­me teois­sam­me luomaan ym­pä­ril­lem­me valoa

Parahin Veikko Hulkko (Kaleva 19.9./Lukijalta). Olen jo aiemmin huomannut mielipiteenne, jotka ovat sivunneet samoja universaaleiksi luokiteltavia teemoja kuin joista olen itse kirjoittanut työkseni, joista kirjoittamalla olen ansainnut kirjoituskilpailuvoittoja niin ulkomailta kuin Suomesta, ja joista olen kirjoittanut esimerkiksi Turun Sanomien, Helsingin Uutisten, Kainuun Sanomien, Kalevan ja Savon Sanomien mielipideosastoilla.

Ihmisen toiminnan pohja on se, millä hänen mielensä on täytetty lapsuudessa ja millä hän on päättänyt mielensä täyttää aikuisiässä. Koulu-, opisto- ja kirjastojärjestelmämme suurin puute on siinä, ettei yksilöille tarjota täyttä skaalaa historiallisista ajatus- ja ideasuuntauksista: monet filosofiset oppikunnat ja esimerkiksi kristilliset suuntaukset ovat Suomessa joutuneet yhdenlaisen sensuurin alle viimeisten noin neljänkymmenen vuoden aikana.

"Ihmisen toiminnan pohja on se, millä hänen mielensä on täytetty lapsuudessa ja millä hän on päättänyt mielensä täyttää aikuisiässä."

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.