Pääkirjoitus: Edus­kun­ta­vaa­lien voit­ta­jan paikka on vielä jaossa, ko­koo­mus on kan­gis­tu­mas­sa lop­pu­suo­ran al­kaes­sa

Nyrkkeily: Ou­lu­lai­nen Sami Elo­vaa­ra ylsi nyrk­kei­lyn MM-ot­te­luun saakka ja kävi läpi huu­me­hel­ve­tin

Rikokset: Päih­ty­neil­le on tar­jot­tu Oulussa al­ko­ho­lia ja au­to­kyy­tiä, jonka jälkeen heiltä on va­ras­tet­tu rahaa

Mainos: Tilaa Kaleva Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Py­hän­tä­läi­nen Juk­ka­ta­lo käyn­nis­tää jälleen muu­tos­neu­vot­te­lut, edel­li­set päät­tyi­vät mar­ras­kuus­sa – "Ir­ti­sa­no­mi­sis­ta ja lo­maut­ta­mi­sis­ta neu­vo­tel­laan"

Talokauppa ei ole piristynyt vuodenvaihteen jälkeen, joten PRT-konserniin kuuluvalla Jukkatalolla on aloitettu tälle talvea toiset muutosneuvottelut.

Pyhäntä

Yli 50 vuotta sitten perustetun Pyhännän taloteollisuuden lippulaivan Jukkatalon historiassa eletään poikkeuksellisia aikoja, kun vasta marraskuun lopulla päättyneiden muutosneuvottelujen jälkeen kuluvalla viikolla on käynnistetty uudet neuvottelut.

– Edellisissä muutosneuvotteluissa lähdettiin siitä, että talveksi ja kevääksi katsotaan sopeutustoimet. Kaupankäynti on edelleen ollut varsin hiljaista. Näyttää, ettei koko vuonna tule kauppa piristymään. Merkittävästi vähemmän tulee talokauppaa, mitä oli ajateltu. Aiempien neuvottelujen toimet eivät nyt tässä kohti riitä, sen takia joudutaan pitämään uudet neuvottelut, että saadaan sopeutettua toimet sellaiseksi, miksi volyymi tänä vuonna muodostuu, toteaa PRT-Forest Oy:n toimitusjohtajuuden lisäksi toistaiseksi myös Jukkatalon toimitusjohtajana toimiva Ilkka Sydänmetsä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.