Pääkirjoitus: Tuore tut­ki­mus tuo esiin Oulun monet arkiset vah­vuu­det, ja siksi kiel­tei­sis­sä mie­li­ku­vis­sa ry­pe­mis­tä kan­nat­taa jo hillitä

Mielenterveys: Kuinka nuorta val­vo­taan OYSin psy­kiat­ri­sel­la osas­tol­la, jossa on muun muassa tu­pak­ka­paik­ka ja psy­koo­si­po­ti­lai­ta?

Jääkiekko: SM-sar­jan par­haa­na pe­laa­ja­na pal­ki­tun Markus Loposen te­ho­ket­ju johtaa Kärpät kul­ta­jah­tiin

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Pääkirjoitus
Tilaajille

Putin julisti Ve­nä­jäl­le ylvästä tu­le­vai­suut­ta, mutta joh­ta­jan us­kot­ta­vuus­on­gel­mat käyvät päivä päi­väl­tä il­mei­sem­mik­si

Vladimir Putinin ja Joe Bidenin puheiden jälkeen rauha Ukrainassa ei tullut yhtään lähemmäksi. Kummatkin pyrkivät valamaan liittolaisilleen ja kotiyleisöilleen luottamusta voittoon. Muuten viestit eivät olisi voineet enemmän olla vastakkaisia.

Suosionosoituksia.

Myrskyisiä suosionosoituksia.

Myrskyisiä, pitkään kestäviä suosionosoituksia. Kaikki nousevat seisomaan.

Jos takavuosikymmeninä sai käsiinsä suomennoksia vaikkapa Leonid Brezhnevin puheista, alun ilmaukset tulivat tutuiksi puheita koskevista selostuksista. Neuvostokansalaiselle haluttiin kertoa, kuinka suunnattoman innostuksen vallassa yleisö kuunteli johtajan puhetta.

Vladimir Putinin tiistaista puhetilaisuutta on aiheestakin verrattu takavuosikymmenten näytöksiin. Kuulijoita Gostinyi Dvorin atriumpihalla Moskovassa oli nyt satoja. Se joukko keskeytti johtajansa puheen aplodein useassa kohdin, nousi pariin kertaan seisomaankin mallia antanutta ponkaisijaa seuraten.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.