Kirjallisuus: Lapsen kuo­le­maa kä­sit­te­le­vä ku­va­kir­ja voitti 10 000 euron Bot­nia-pal­kin­non

Kommentti: Ei ole väliä, ym­mär­rät­kö pää­mi­nis­te­rin bi­le­tys­tä tai so­me­tus­ta

Mainos: Kalevan syys­lo­ma­tar­jous 5 viikkoa diginä ja pai­net­tu­na! Tilaa tästä.

Poliisi tutkii yhä ka­don­neen miehen ta­paus­ta Yli­vies­kas­sa – pyytää yk­si­tyi­siä ja yri­tyk­siä tut­ki­maan ka­me­ra­tal­len­tei­taan

Poliisi tutkii edelleen 84-vuotiaan ylivieskalaisen Martti Perkkiön katoamista. Hänestä ei ole täysin varmoja, vahvistettuja havaintoja katoamishetken jälkeen.

Poliisi tutkii edelleen 84-vuotiaan ylivieskalaisen Martti Perkkiön katoamista.

Hänestä ei ole täysin varmoja, vahvistettuja havaintoja katoamishetken jälkeen.

Perkkiö katosi viime keskiviikkona 9.12. kello 10 jälkeen.

Hän poistui kotoaan Kaisaniemen Kelokujalta mahdollisesti keskustan suuntaan.

Poliisi esittää pyynnön niille ylivieskalaisille yrityksille ja yksityisille, joilla on tallentava valvontakamerajärjestelmä Kaisaniemen, keskustan tai niiden välisellä alueella.

Kameratallenteita pyydetään tarkastelemaan keskiviikosta 9.12. kello 10 alkaen, mahdollisimman pitkälle.

Kadonnut on hoikkavartaloinen, 168 senttimetriä pitkä ja käyttää silmälaseja. Hänellä oli katoamishetkellä yllään sinisävyinen ulkoilupuku. Takin päällä oli vyö, jossa oli  kännykkäkotelo. Jalassaan hänellä oli varrelliset kengät ja päässään tumma pipo.

Jo aiemminkin toteutettuja, vapaaehtoisten voimin tapahtuvia etsintöjä saatetaan järjestää jatkossakin.

Jos poliisi päättää järjestää poliisijohtoisen etsinnän, siitä ilmoitetaan muun muassa poliisin somekanavilla. Tähän vaikuttaa se, saadaanko tutkinnassa uutta tietoa tai merkittäviä vihjeitä.

Jos videotallenteissa näkyy kadonnutta muistuttava henkilö, pyydetään ottamaan yhteys joihinkin seuraavista: hätänumeroon 112, Ylivieskan palvelupäivystys 0295 416 409, oliisin vihjepuhelinnumero 0295 416 194 tai Ylivieskan tutkinnan sähköposti tutkinta.poliisi@ylivieska.fi.