Tokion olympialaiset: Tam­mi­kuus­sa Kaa­po-po­jan syn­nyt­tä­nyt Kris­tii­na Mäki juoksi To­kios­sa vä­li­eriin

IHMISET: Ra­nua­lai­nen Petri Tam­mi­nen menetti ka­la­ja­los­ta­mon­sa tu­li­pa­los­sa

Poliisi tie­dot­taa: lauan­tain vas­tai­se­na yönä Kemissä ta­pel­tiin ja ajet­tiin päih­ty­nee­nä

Kemissä tehtiin rikoksia lauantain vastaisena yönä, kertoo Meri-Lapin poliisi. 

Poliisin mukaan 28-vuotias mies oli lähtenyt ajamaan tuttavansa moottoripyörällä tuttavan vastustuksesta huolimatta ja ilman kypärää. Mies oli kiihdyttänyt kovaa Mahlatiellä ja tuttava oli kuullut, kuinka mies oli ajanut ulos tieltä.

Poliisin mukaan tuttava oli mennyt katsomaan, mitä oli tapahtunut ja hän oli nähnyt miehen makaavan ojassa, moottoripyörä kaatuneena penkalla.

Poliisipartion saapuessa paikalla oli jo ensihoidon yksiköitä. Partio puhallutti miehen, joka puhalsi törkeän rattijuopumuksen ylittävän rajan alkometriin. Ajo-oikeutta selvittäessä, kävi ilmi, ettei miehellä ollut riittävää ajo-oikeutta kyseisen moottoripyörän kuljettamiseen.

Mies kuljetettiin jatkohoitoon Länsi-Pohjan keskussairaalaan. 

Poliisi epäilee häntä törkeästä rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Poliisi sai samana yönä tietoonsa myös pahoinpitelyn. 

43-vuotiaalla miehellä ja 15-vuotiaalla pojalla oli tullut riitaa Kemin Kauppakadulla lauantaiyönä. Riitely oli edennyt pahoinpitelyksi, jossa oli tönitty ja lyöty puolin ja toisin. Poliisin mukaan vammat olivat kuitenkin jääneet lieviksi. 

Poliisi epäilee molempia henkilöitä pahoinpitelystä.