Luitko jo tämän: Sä­de­sie­ni lymysi Oulun po­lii­si­ta­los­sa, po­lii­sin yk­si­näi­nen tais­te­lu päättyi äl­lis­tyt­tä­vään voit­toon kor­keim­mas­sa oi­keu­des­sa

Pääkirjoitus: Kou­lu-uh­kauk­set eivät koskaan ole hyvää "läp­pää"

Kalevan podcastit: Raksila on isojen muu­tos­ten edessä, mutta min­kä­lais­ten?

Pian ko­ti­sa­ta­mas­sa

Sijainti: 64°52,63 P 24°07,80 I, Perämeri, Tuuli: SSW 4m/s, 12° C, Aurinkoista Reilut 20 km Marjaniemeen.

Sijainti: 64°52,63 P 24°07,80 I, Perämeri, Tuuli: SSW 4m/s, 12° C, Aurinkoista

Reilut 20 km Marjaniemeen. Ajelemme hissukseen, koska olemme hiukan edellä aikataulusta. Aurinko nousee komeasti ja meressä mukavaa pientä aallokkoa. Olemme seitsemän maissa Marjaniemen edessä ja Kattilankallan kohdalta ajelemme reilun 6 solmun nopeudella Toppilaan, jossa olemme klo 11.

Miehistön jäsenet saavat kirjoittaa omat tuntemuksensa matkasta, ja Peetu tietysti oli ensimmäinen. Näin Peetu kirjoittaa:

MIAUU, tässä Peetu-kissa, hei!

Herättivät mokomat päiväunilta. Laivakissan elämä on aika hurjaa myrskyssä, kun lattia ja seinät heiluvat. Puhumattakaan kun oikein keikuttaa, niin hytissä kaikki tavarat putoilee lattialle. Onneksi vaatekaapin perällä on turvallista. Meritautiakin on esiintynyt, näköjään "iskälläkin".

Ulkolainen ruoka on oudon makuista, mutta hyvää. Wallulle terkut Haagiin! Iskä sanoi ettei kaukorakkaus onnistu, että ollaan ystäviä vaan. Äiskälle, Aliisalle, Anniinalle, Alexille, Violalle, Vennille, Severille ja kaikille kissaihmisille terveiset - kohta ollaan kotona!

Nyt syömään ja jatkamaan päiväunia.

Peetu, miauuu...