Oulu: Kau­pun­gin­joh­ta­ja Seppo Määttä eroaa

Ruoka: Ou­lu­lais­ten ba­naa­nit kyp­sy­vät Van­taal­la

Harrastukset: Suo­si­tuil­le ke­ra­miik­ka­kurs­seil­le pääsee Oulussa vain tuu­ril­la

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi + Lauantai 15,90 €/kk

Pa­te­nie­men­ran­nan kun­toi­lu­puis­to on val­mis­tu­nut – puis­tos­sa pääsee muun muassa ylit­tä­mään seinää ja hyp­pe­le­mään laa­ti­koi­ta

Puisto sijaitsee Pateniemen rantareitin varrella Pateniemen rantapuistossa.

Pateniemenrannan ulkokuntoilupuisto on valmistunut, tiedottaa Oulun kaupunki.

Puisto sijaitsee Pateniemen rantareitin varrella Pateniemen rantapuistossa. Puistoon pääsee parhaiten kävellen tai pyörällä.

Kuntoilupuistossa on kaksi osuutta: ratamallinen osuus sekä perinteistä kuntosaliharjoittelua mukaileva osuus. Ratamallisessa osuudessa tehtävinä on muun muassa laatikkohyppelyä, seinän ylitystä ja verkon alla ryömimistä. Kuntosalityyppisellä osuudella on muun muassa vatsa- ja selkälihasharjoitteluun soveltuvia laitteita, tiedotteessa kerrotaan.

Kuntoilupaikan suunnittelu ja rakentaminen on tehty AALTO Construction Oy:n aloitteesta ja kustannuksin. Kuntoilupuisto on kaikkien kuntalaisten vapaassa käytössä.

Suunnittelun ohjauksessa ja rakennuttamisessa on ollut mukana Oulun kaupungin yhdyskunta- ja ympäristöpalveluiden katu- ja viherpalvelut. Ohjauksessa on ollut mukana myös Oulun kaupungin liikuntapalvelut. Kuntoilupuiston rakentaminen aloitettiin heinäkuussa 2019.

Kaikki kaupungin ylläpitämät ulkokuntoilupuistot löytyvät liikuntapalveluiden nettisivuilta.