Suviseurat: Su­vi­seu­rat eivät olekaan Räys­kä­län ky­lä­kau­pal­le kul­ta­kai­vos

Kolumni: Yh­dys­val­tain abort­ti­pää­tök­sen hä­viä­jiä ovat ta­sa-ar­vo ja naisten ih­mi­soi­keu­det, ja ke­hi­tyk­ses­tä on syytä olla huo­lis­saan myös täällä

Pa­pe­ri­lii­ton ja UPM:n työ­rii­taan on annettu neljäs so­vin­to­esi­tys

Paperiliiton ja UPM Biofuelsin välisistä työehdoista on saatu sovintoesitys. Paperiliiton hallitus käsittelee saatuja sovintoesityksiä ja UPM:n tes-neuvottelujen tilannetta keskiviikkona 13. huhtikuuta.

Paperiliiton ja UPM Biofuelsin välisistä työehdoista on saatu sovintoesitys, liitto tiedottaa.

Sovittelija Leo Suomaa antoi biojalostamoa koskevan sovintoesityksen tiistaina 12. huhtikuuta. Valmiina on nyt neljä sovintoesitystä, joihin sovittelija on pyytänyt vastausta torstaihin 14. huhtikuuta kello 10:een mennessä.

Aiemmin annetut sovintoesitykset koskevat erikoispaperiliiketoiminta Specialty Papersia, tarraliiketoiminta Raflatacia ja selluliiketoiminta UPM Pulpia.

Paperiliitto kertoo tiedotteessa pyytäneensä UPM Communication Papersia jatkamaan kanssaan neuvotteluja, mutta sen neuvottelijat kieltäytyivät kutsusta. Sovittelija oli aiemmin keskeyttänyt sovittelun osapuolten välillä.

Paperiliiton hallitus käsittelee saatuja sovintoesityksiä ja UPM:n tes-neuvottelujen tilannetta keskiviikkona 13. huhtikuuta.

Lakko UPM:n toimipaikoilla on kestänyt vuoden alusta saakka. Paperiliitto on ilmoittanut lakon jatkumisesta huhtikuun loppuun saakka, ellei neuvottelutulosta sitä ennen synny.