Kaavoitus: Vä­li­ky­län ja Ruskon teol­li­suus­aluei­den väliin suun­ni­tel­laan uutta työ­paik­ka-aluet­ta

Sää: Ke­vät­tal­ven nätit päivät jat­ku­vat Oulun seu­dul­la, kes­ki­viik­ko­na voi tulla lisää lunta

Luitko jo tämän: Oulun ke­hu­tul­la tont­ti­po­li­tii­kal­la on kään­tö­puo­len­sa – Ve­ron­mak­sa­jien rahoja on myös tuh­lat­tu, arvioi apu­lais­pro­fes­so­ri

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

PAMin Ann Selin MTV:s­sä: Jä­sen­mää­rä lähti kasvuun

Palvelualojen ammattiliiton PAMin puheenjohtaja Ann Selin sanoo, että liiton jäsenmäärä lähti heti kasvuun hallituksen viimeisimpien linjausten jälkeen.

Palvelualojen ammattiliiton PAMin puheenjohtaja Ann Selin sanoo, että liiton jäsenmäärä lähti heti kasvuun hallituksen viimeisimpien linjausten jälkeen. Selin kommentoi asiaa MTV:n Huomenta Suomessa.

– Sain raportin, jonka mukaan nyt tulee jäseniä sähköisiä kanavia myöten noin 50 prosenttia enemmän kuin normaalisti. Kun ihmiset kokevat olonsa uhatuksi, jäsenmäärät lähtevät nousuun. Niin on käynyt nytkin.

Selinin mukaan liiton kentällä on jo reagoitu hallituksen esityksiin työelämän muuttamisesta.

– Eilen tapahtui pari spontaania ulosmarssia. Ihmiset ovat kyllä aika vihaisia, Selin korosti.

Hänen mukaansa ammattiliitoissa selvitellään nyt, miten hallituksen esitykset varsinaisesti vaikuttavat ihmisten arjessa. Tällä viikolla on myös keskusjärjestöjen kokouksia.

– SAK:n hallitus on koolla perjantaina. Siellä palkansaajat pohtivat yhdessä, mitä tämä mahdollisesti aiheuttaa.
Selinin mukaan on ehkä olemassa vielä mahdollisuus, että kiistassa voitaisiin palata neuvottelupöytään. Hän ei kuitenkaan pidä tätä kovin todennäköisenä.