JUURI NYT : Ou­lu-Ka­jaa­ni-vä­lin junat kor­va­taan lin­ja-au­toil­la tors­tai­hin saakka – KS: Myrsky kaatoi puita Oulun ja Kon­tio­mäen vä­li­sel­le ju­na­ra­dal­le

SÄHKÖAUTOT: Ou­lu­lais­ho­tel­li harp­pa­si säh­kö­au­to­ai­kaan ra­ken­ta­mal­la pihan täyteen la­taus­pis­tei­tä – yrit­tä­jä Jouni La­na­mä­ki ei kui­ten­kaan halua vou­hot­taa säh­kö­au­tois­ta

Kolumni
Tilaajille

Paha olo täytyy huomata

"Paha olo on asettunut jokapäiväiseksi mielentilaksi. Siksi on tärkeää lisätä rahaa päihdepalveluiden saatavuuden parantamiseen ja matalan kynnyksen mielenterveyspalveluihin."

Vuosi on nuorelle pitkä aika. Se voi muovata elämää ja omakuvaa pitkälle tulevaisuuteen. Koronapandemia on aiheuttanut huolta ja monenlaisia ongelmia. Erityistä huolta meidän on kannettava siitä, miten tuemme lapsiamme ja nuoriamme nyt ja koronan jälkeen.

Tarve ei ole peräisin vain poikkeusoloista. Nuorten mielenterveyspalvelut ovat kaivanneet jo pitemmän aikaa lisäpanostuksia, eikä koulukiusaamista ole saatu kitkettyä pois. Juuri nyt on aika tarttua molempiin ongelmiin.