Tulipalot: Tältä näyt­tä­vät tu­li­pa­lon jäljet Oulun Ran­ta­ka­dul­la

Koulut: Oulun ainoa kak­si­kie­li­nen enk­ku­luok­ka pyörii Poh­jois-Ri­ta­har­jus­sa

Ihmiset: Hai­luo­to­lai­sel­la Juha Topilla on tai­to­ja, joiden vuoksi elo­ku­va­tuo­tan­not soit­ta­vat hänelle

Mainos: Tilaa Kaleva tästä

Oulussa käyn­nis­tyy uusi ta­ri­nan­ker­ron­taan pu­reu­tu­va iltama — Tik­To­kis­ta ja Ins­ta­gra­mis­ta tuttu Aaron Gorman vie­rai­li Radio Ka­le­val­la kes­kus­te­le­mas­sa ta­ri­nan­ker­ron­nas­ta

Tales & Stories on iltama, jota tullaan järjestämään Oulun Hemingwaysissä kerran kuukaudessa. Paikan päällä on mahdollista käydä kuuntelemassa ja kertomassa tarinoita.

Oulu
aaron gorman
Kuva: Jussi Korhonen

Kansantarinoista innostuva ja sisältöä tekevä Aaron Gorman (irishinfinland sosiaalisessa mediassa) kertoo saaneensa idean tarinankerrontaan perustuvaan iltamaan kuunneltuaan Irish Festival of Oulun yhteydessä maanmiehensä tarinankerrontaa. Ajatus illasta, jossa paikan päälle saapuvalla yleisöllä on mahdollisuus päästä kertomaan tarinoita omalla kielellään alkoi kytemään ja ensimmäistä kertaa tapahtuma järjestetäänkin Oulun Hemingwayssä torstaina tammikuun 18. päivä.

Aaron vieraili Radio Kalevan Solistinkadun iltapäivässä kertomassa tarinaan tarinankerronta-illan takaa. Samalla myös hän kertoi oman suosikkinsa suomalaisista kansantarinoista.

Haastattelu kuultavissa alla olevan playerin kautta. Toimittajana Ville Muikkula.

Radio Kalevan haastattelussa: Aaron Gorman (17.1.2024)
Tekijä: Ville Muikkula