Liikenne: Täys­säh­kö­tak­sit yleis­ty­vät Oulun tol­pil­la

Kolumni: Ei kannata sai­ras­tua, jos asut syr­jä­se­dul­la

Oulu: Kii­ke­liin suun­ni­tel­tu me­ri­kyl­py­lä hakee jälleen li­sä­ai­kaa – ja on to­den­nä­köi­ses­ti saa­mas­sa sitä

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Oulun tuo­mio­kirk­ko­seu­ra­kun­ta osal­lis­tuu Oulu Prideen elo­kuus­sa – oh­jel­mas­sa muun muassa kes­kus­te­lu­ti­lai­suus ja Sa­teen­kaa­ri­mes­su

Oulun tuomiokirkkoseurakunta on mukana elokuussa järjestettävällä Oulun Pride -viikolla.

Keskiviikkona 3. elokuuta Oulun tuomiokirkossa järjestetään Sateenkaarimessu. Messussa ovat mukana Jenna Utriainen, Kimmo Kieksi, Arpad Kovacs sekä Sateenkaaripelimannit. Tilaisuuden jälkeen järjestetään kirkkokahvit. Messu alkaa kello 18.

Osana Pride-viikkoa Oulun tuomiokirkkoseurakunta ja Sateenkaariyhdistys Malkuksen Voimavaraksi-hanke järjestävät keskustelutilaisuuden, jossa käsitellään sateenkaari-ihmisen elämää vanhoillislestadiolaisessa herätysliikkeessä. Tilaisuudessa omista kokemuksistaan kertovat Samuel Jyrinki, Demian Seesjärvi ja Inkeri Kinnunen. Tilaisuuden juontaa Meri-Anna Paloniemi.

Keskustelutilaisuus järjestetään Vanhassa pappilassa perjantaina 5. elokuuta kello 18–20. Keskustelua voi seurata myös Sateenkaariyhdistys Malkuksen Youtube-kanavalla.

Tuomiokirkkoseurakunta on mukana myös lauantaina 6. elokuuta järjestettävässä Oulu Priden puistojuhlassa. Puistojuhla järjestetään Hollihaan puistossa kello 14–19.