Oulu: Terwa Towerin huo­neis­to­ho­tel­li ja toi­mis­to­ti­lat jä­te­tään pois

Oikeuden tuomiot: Ou­lu­lais­fes­ti­vaa­lis­ta vaa­dit­tiin oi­keu­des­sa yli 100 000 euron kor­vauk­sia

Polkupyörät: Va­paa­eh­toi­set ke­rä­si­vät Oulun kes­kus­tas­ta 850 hy­lät­tyä pyörää

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Oulun teat­te­rin toi­mi­tus­joh­ta­ja jättää teh­tä­vän­sä ja siirtyy Vuol­teen talous- ja ke­hit­tä­mis­joh­ta­jak­si - uuden toi­mi­tus­joh­ta­jan haku aloi­te­taan heti

Oulun teatterin toimitusjohtaja Tuija Hyppönen jättää tehtävänsä ja siirtyy Vuolle Setlementti ry:n talous- ja kehittämisjohtajaksi. Hyppönen aloitti työskentelyn Oulun teatterissa vuonna 2009.

Oulun teatterin toimitusjohtaja jättää tehtävänsä ja uuden toimitusjohtajan haku aloitetaan saman tien.
Oulun teatterin toimitusjohtaja jättää tehtävänsä ja uuden toimitusjohtajan haku aloitetaan saman tien.
Kuva: Jarmo Kontiainen

Oulun teatterin toimitusjohtaja Tuija Hyppönen jättää tehtävänsä ja siirtyy Vuolle Setlementti ry:n talous- ja kehittämisjohtajaksi. Hyppönen on toiminut Oulun teatterin toimitusjohtajana vuodesta 2014 saakka poislukien perhevapaat vuosina 2015-2017. 

Teatterin mukaan siirtyminen tulee tapahtumaan asteittain tulevan kesän ja syksyn aikana. Oulun teatteri aloittaa heti uuden toimitusjohtajan haun. 

- Aloitin työurani Oulun teatterissa yli kymmenen vuotta sitten. Harkinnan jälkeen päätin nyt tarttua eteeni tulleeseen mahdollisuuteen työskennellä Vuolle Setlementin palveluksessa. Teatteria ja sen henkilökuntaa tulee ikävä, mutta odotan innolla myös uusia haasteita, Hyppönen toteaa tiedotteessa. 

Hyppönen aloitti työskentelyn Oulun teatterissa vuonna 2009 teatterin hallintopäällikkönä. Hän on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri. 

Oulun teatterin hallituksen puheenjohtaja Matti Karhula kertoo Hyppösen lähdön tulleen yllätyksenä. Karhula kertoo olevansa erityisen tyytyväinen viime vuoden hienosta työstä.

- Oulun teatteri on jälleen iskussa. Olen tyytyväinen, että teatterin henkilökunta ja johto onnistuivat tiiviissä yhteistyössä kääntämään viime vuoden menestykseksi, hän toteaa.