Oulu: Kau­pun­gin­joh­ta­ja Seppo Määttä eroaa

Ruoka: Ou­lu­lais­ten ba­naa­nit kyp­sy­vät Van­taal­la

Harrastukset: Suo­si­tuil­le ke­ra­miik­ka­kurs­seil­le pääsee Oulussa vain tuu­ril­la

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Oulun seu­ra­kun­tien joh­ta­van per­he­neu­vo­jan avio­liit­to­kir­joi­tuk­set he­rät­ti­vät Kirk­ko­hal­li­tuk­sen ja joh­ti­vat pu­hut­te­luun – "Kirkon työn­te­ki­jän tehtävä ei ole ar­vot­taa, onko ih­mi­sel­lä vää­rän­lai­nen suhde tai per­he­muo­to"

Ilkka Kurjenmäen kirjoitukset sukupuolineutraalista avioliitosta ja seksuaalimoraalista saavat osakseen kritiikkiä. Seurakuntajohdon mukaan kirkon yhteiset linjaukset sitovat kaikkia työntekijöitä.

Oulun seurakuntayhtymän johtava perheneuvoja ja pappi Ilkka Kurjenmäki sanoo halunneensa kirjoituksillaan osallistua avioliittokeskusteluun.
Oulun seurakuntayhtymän johtava perheneuvoja ja pappi Ilkka Kurjenmäki sanoo halunneensa kirjoituksillaan osallistua avioliittokeskusteluun.
Kuva: Jukka-Pekka Moilanen

Oulun seurakuntayhtymän johtava perheneuvoja ja pappi Ilkka Kurjenmäki on joutunut seurakuntajohdon puhutteluun sen jälkeen, kun uusimmassa Perusta-lehdessä julkaistiin hänen kirjoituksiaan sukupuolineutraalista avioliitosta ja kristillisen seksuaalimoraalin murentumisesta. Kirjoitus on saanut aikaan vilkasta keskustelua ja kritiikkiä.

Oulun evankelisluterilaisten seurakuntien yhtymäjohtaja Pekka Asikainen sanoo käyneensä Kurjenmäen kanssa asiasta vakavan keskustelun.

Lue Digiä _0,25 € / viikko_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.