Sirkus: Kahden lapsen äiti sai syk­syl­lä puhelun ja päätti karata sir­kuk­sen matkaan

Oulu: Ro­tuaa­rin palloa vaivaa mys­ti­nen vika, jota sel­vi­te­tään edel­leen

Luitko jo tämän: Suun­nis­tus­ki­sa sai uuden kään­teen, kun Mu­hok­sen met­säs­tä löytyi Kel­los­ta ka­don­nut nainen

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Oulun seu­dul­le toi­nen­kin kou­lu-uh­kaus Me­ri­kos­ken lukioon – e­pä­mää­räi­sem­pi uhkaus ei aiheuta toi­men­pi­tei­tä

Poliisi on selvittänyt Kempeleen koulu-uhkauksen lisäksi toista Oulun seudulla tapahtunutta uhkausta, poliisi tiedottaa.

Kempeleen lukioon kohdistuneen Jodel-palvelussa tehdyn uhkauksen selvittelyn yhteydessä on tullut esiin uhkaus Merikosken lukiota kohtaan.

Poliisin mukaan Merikosken lukion uhkaus ei aiheuta poliisin toimenpiteitä. Uhkaus tuli poliisin tietoon jo torstaina.

– Se oli tällaista yleistä uhkailua, että jotakin tulee sattumaan. Siinä ei kuitenkaan ollut esimerkiksi ajankohtaa, kertoo Oulun poliisilaitoksen viestintäpäällikkö Eeva Törmänen.

Törmäsen mukaan Kempeleenkään tapauksessa ei varsinaisesti olla kovin huolissaan väkivallan uhasta, vaan uhkailut ovat usein pelkkää harmin aiheuttamista.

– Meillä ei kuitenkaan ole varaa jättää reagoimatta, vaan poliisi ottaa sillä tavalla nämä tosissaan, että ollaan paikalla.

Lue lisää: Kem­pe­leen lu­kiol­la kou­lu-uh­kauk­ses­ta huo­li­mat­ta rau­hal­li­nen ti­lan­ne, po­lii­si­par­tio päi­vys­tää pai­kal­la – joitain op­pi­lai­ta jäänyt kotiin