Käräjäoikeus: Omis­ta­jal­ta ka­ran­nut koira puri toista koiraa ja miestä Rak­si­las­sa

Jääkiekko: Kult­ti­pe­laa­jak­si Kär­pis­sä noussut Mikko Niemelä joh­dat­taa Saipan Rak­si­laan

Rakentaminen: Har­taan­sil­ta sai en­sim­mäi­sen kaa­ri­ele­ment­tin­sä

Mainos: Tilaa Kaleva tästä

Oulun seu­dul­le toi­nen­kin kou­lu-uh­kaus Me­ri­kos­ken lukioon – e­pä­mää­räi­sem­pi uhkaus ei aiheuta toi­men­pi­tei­tä

Poliisi on selvittänyt Kempeleen koulu-uhkauksen lisäksi toista Oulun seudulla tapahtunutta uhkausta, poliisi tiedottaa.

Kempeleen lukioon kohdistuneen Jodel-palvelussa tehdyn uhkauksen selvittelyn yhteydessä on tullut esiin uhkaus Merikosken lukiota kohtaan.

Poliisin mukaan Merikosken lukion uhkaus ei aiheuta poliisin toimenpiteitä. Uhkaus tuli poliisin tietoon jo torstaina.

– Se oli tällaista yleistä uhkailua, että jotakin tulee sattumaan. Siinä ei kuitenkaan ollut esimerkiksi ajankohtaa, kertoo Oulun poliisilaitoksen viestintäpäällikkö Eeva Törmänen.

Törmäsen mukaan Kempeleenkään tapauksessa ei varsinaisesti olla kovin huolissaan väkivallan uhasta, vaan uhkailut ovat usein pelkkää harmin aiheuttamista.

– Meillä ei kuitenkaan ole varaa jättää reagoimatta, vaan poliisi ottaa sillä tavalla nämä tosissaan, että ollaan paikalla.

Lue lisää: Kem­pe­leen lu­kiol­la kou­lu-uh­kauk­ses­ta huo­li­mat­ta rau­hal­li­nen ti­lan­ne, po­lii­si­par­tio päi­vys­tää pai­kal­la – joitain op­pi­lai­ta jäänyt kotiin