Pääkirjoitus: Opis­ke­li­joi­den pro­tes­tit ker­to­vat pe­rus­tel­luis­ta huo­lis­ta

Kalevan kysely: Ar­ve­lut­ta­vat­ko Oulun Ki­vi­sy­dä­men py­sä­köin­ti­jär­jes­tel­män muu­tok­set?

Matkailu: Täl­lais­ta on Lapin mat­kai­luy­ri­tyk­sis­sä, joista työn­te­ki­jät puhuvat lähes pel­käs­tään hyvää

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Oulun oma­hoi­don vies­ti­toi­min­toon muu­tok­sia – Vir­ka-ai­ka­na lä­he­te­tyt viestit oh­ja­taan chat-pal­ve­luun

Oulun omahoidon viestitoimintoon tulee muutoksia ensi maanantaista 30.8.2021 alkaen, tiedottaa Oulun kaupungin hyvinvointipalvelut.

Muutoksen jälkeen asiakkaan virka-aikana lähettämä uusi viesti ohjautuu hyvinvointikeskuksen chat-palveluun, josta asiakas saa vastauksen nopeasti yhdeltä terveydenhuollon ammattilaiselta. Muutos tehdään, koska uusia viestejä lähetetään tällä hetkellä paljon virka-aikoina, tiedotteessa kerrotaan.

Uusien viestien ohjaus chattiin on toiminnassa hyvinvointikeskuksen aukioloaikojen mukaan maanantaista torstaihin kello 8–16 ja perjantaisin kello 8–15. Ohjaus ei ole käytössä arkipyhinä.

Ohjaus koskee ainoastaan uuden viestin lähettämisen toimintoa. Terveydenhuollon ammattilainen voi edelleen lähettää asiakkaalle viestejä ajasta riippumatta. Asiakas voi myös vastata milloin vain näihin saamiinsa viesteihin.

Asiakas voi jatkossakin lähettää uuden viestin hyvinvointikeskukseen silloin, kun chat on suljettu. Virka-ajan ulkopuolisia viestejä kannattaa tiedotteen mukaan käyttää erityisesti kiireettömissä asioissa.