Rakentaminen: Oulun kes­kus­taan nousee lä­hi­vuo­si­na uusia, aiempaa kor­keam­pia ker­ros­ta­lo­ja Hal­li­tus­ka­dul­le ja Hei­nä­pää­hän

Kevään ylioppilastulokset: Katso listoja Oulun ja muun Poh­jois-Poh­jan­maan uusista yli­op­pi­lais­ta

Mainos: Juuret kas­va­vat tie­dos­ta. Tutustu Ka­le­vaan 1kk 1 €. Tilaa tästä.

Tilaajille

Oulun kes­kus­taan avataan tors­tai­na Ikean suun­nit­te­lu­stu­dio – stu­dios­ta ei voi ostaa tuot­tei­ta mukaan, mutta ti­lauk­sien te­ke­mi­nen on mah­dol­lis­ta

Kauppakortteli Pekurin toiseen kerrokseen sijoittuva Ikean suunnittelustudio tarjoaa asiakkaille inspiraatiota ja suunnitteluapua sisustukseen. Myös tilauksien tekeminen on mahdollista.

Oulun suunnittelustudion päällikkö Anna Heikkinen (vas.) ja Ikea Suomen viestintäpäällikkö Janina Pihlaja odottavat innolla studion aukeamista.
Oulun suunnittelustudion päällikkö Anna Heikkinen (vas.) ja Ikea Suomen viestintäpäällikkö Janina Pihlaja odottavat innolla studion aukeamista.
Kuva: Jarmo Kontiainen

Ruotsalainen huonekaluketju Ikea avaa torstaina suunnittelustudion Oulun keskustaan. Kauppakortteli Pekurin toiseen kerrokseen sijoittuvasta studiosta voi hakea inspiraatiota, saada suunnitteluapua sisustukseen ja tilata tuotteita henkilökunnan avustamana.

Suoraan studiosta tuotteita ei ole mahdollista ostaa mukaan, vaan tilaukset tehdään verkkokaupasta ja toimitetaan asiakkaan kotiin, Postin noutopisteisiin tai Oulussa viime vuonna avattuun Ikean erilliseen noutopisteeseen.