Mainos: Anna lah­jak­si pai­kal­li­sym­mär­rys­tä. Tutustu Kalevan joulun ti­laus­tar­jouk­siin klik­kaa­mal­la tästä.

Oulun kau­pun­ki tarjoaa kol­mat­ta ko­ro­na­ro­ko­te­an­nos­ta 60 vuotta täyt­tä­neil­le ja muil­le­kin ris­ki­ryh­mil­le

Oulun kaupunki on aloittanut kolmansien koronarokoteannosten antamisen 60 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille torstaista lähtien.

Kaupunki kertoo tiedotteessaan, että kolmannen rokoteannoksen saavat tällä hetkellä 60-vuotiaat ja sitä vanhemmat, kun toisesta rokotuksesta on kulunut vähintään kuusi kuukautta.

Kolmas rokoteannos voidaan antaa myös voimakkaasti immuunipuutteisille, kun toisesta rokotuksesta on kulunut vähintään kaksi kuukautta.

Kolmatta annosta tarjotaan niin ikään lyhyellä (alle kuuden viikon) annosvälillä rokotteen saaneille naisille ja 30 vuotta täyttäneille miehille, kun toisesta rokotuksesta on kulunut vähintään kuusi kuukautta.

Läketieteelliseen riskiryhmään 1 ja riskiryhmään 2 kuuluvat henkilöt voivat myös saada nyt kolmannen annoksen, kun toisesta rokotuksesta on kulunut vähintään kuusi kuukautta.

Toimi näin

Jos olet 60-vuotias tai sitä vanhempi tai kuulut lyhyellä annosvälillä rokotteen saaneiden ryhmään, voit mennä rokotettavaksi Limingantullin rokotuspisteen (Nuottasaarentie 5), walk in -linjoille. Ilman ajanvarausta toimivat walk in -linjat ovat avoinna ma–ti kello 8.30–15.30, ke–to kello 10.30–17.30 ja pe kello 8.30–15.30. Voit myös varata ajan rokotukseen hyvinvointipalvelujen nettiajanvarauksen (oulu.terveytesi.fi) kautta.

Jos olet voimakkaasti immuunipuutteinen tai kuulut lääketieteelliseen riskiryhmään 1 tai 2, varaa rokotusaika puhelimitse koronarokoteajanvarauksesta p. 08 558 41415 ma–to kello 8–16, pe kello 8–15.