Syysloma: Oulun kau­pun­ki tarjoaa lap­sil­le ja nuo­ril­le mo­nen­lais­ta te­ke­mis­tä syys­lo­mal­la

Pääkirjoitus: Fen­no­voi­man säh­köl­le olisi ky­syn­tää – mutta koko hank­keen us­kot­ta­vuus horjuu

Mainos: Kalevan syys­lo­ma­tar­jous 5 viikkoa diginä ja pai­net­tu­na! Tilaa tästä.

Oulun kaup­pa­hal­lin en­sim­mäi­set vuok­ra­lai­set va­lit­tiin vuok­ra­tar­jouk­sen pe­rus­teel­la – viisi va­paak­si jäävää tilaa kil­pai­lu­te­taan ensi vuonna

Yhdeksän tarjouskilpailun voittaneiden yritysten joukossa on sekä kauppahallin nykyisiä kauppiaita että uusia yrityksiä.

Oulun kauppahallin ensimmäiset vuokralaiset on valittu.
Oulun kauppahallin ensimmäiset vuokralaiset on valittu.
Kuva: Arkisto

Oulun kauppahalliin on valittu yhdeksän vuokralaista, tiedottaa Oulun kaupunki. Kaikkiaan 14 myymälätilaa oli tarjolla marras-joulukuussa käynnissä olleessa tarjouskilpailussa. 

Yhdeksän tarjouskilpailun voittaneiden yritysten joukossa on sekä kauppahallin nykyisiä kauppiaita että uusia yrityksiä.

Uusiin tiloihin tuleviin kolmeen ravintola- tai kahvilatilaan valittiin vuokralaisiksi Kauppahallin Kahvila/Saara Viitanen, Uniresta Oy ja Aarra Oy, joka myös aikoo perustaa kauppahalliin kahvilan. Näistä kolmesta Kauppahallin Kahvila on hallin nykyinen kauppias.

Muihin tiloihin valittiin  Sirpa Kylmänen ja Arto Kylmänen Ay, Tmi Riikka Hyväri, Kalaliike Minna Pekuri, Vassuska Laukkanen ja Laukkanen Ay, TT-neule ja Saagashop. Näistä lihatuotteita myyvä Kylmänen, Kalaliike Minna Pekuri, vihanneskauppaa pitävä Tmi Riikka Hyväri, neuletuotteita myyvä TT-neule ja lahjatavaramyymälää pitävä Vassuska Laukkanen ja Laukkanen Ay ovat kauppahallin vanhoja kauppiaita. 

Tarjolla olleeseen 14 myymälätilaan tuli tarjouksia yhteensä 32 kappaletta. Vuokralaisten ensisijaisena valintaperusteena oli korkein tarjottu vuokrahinta. 

Valittujen yritysten kanssa tehdään vuokrasopimukset, jotka astuvat voimaan kauppahallin remontin valmistuttua. Halli otetaan käyttöön keväällä 2020. 

Viisi myymälätilaa jäi vielä vaille vuokralaista. Vapaat myymälätilat kilpailutetaan ensi vuoden aikana. 

Osa myymälätiloista suunnattiin kohdennetusti ravintolatoiminnalle ja elintarvikkeiden sekä muiden kauppahalliin sopivien tuotteiden tai palveluiden myyntiin.