Oulun Kär­pis­sä ko­ro­na­tar­tun­ta – joukkue ase­tet­tu ka­ran­tee­niin

Oulun Kärpät tiedotti myöhään perjantai-iltana, että joukkueessa on todettu koronavirustartunta. Seura ei ole yksilöinyt tartunnan saanutta henkilöä.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on todennut joukkueen altistuneen koronavirukselle ja asettanut joukkueen karanteeniin 24.10. asti.

Kärpät pelasi perjantaina Kuopiossa KalPaa vastaan ja hävisi numeroin 5-1. Joukkueella on sarjaohjelman mukaan lauantaina kotiottelu, jossa vastaan olisi tullut TPS. Ottelu siirtyy myöhempään ajankohtaan.

Myös Kärppien kaksi seuraavaa ottelua siirtyvät. Joukkueella olisi ollut kotiottelu 20. lokakuuta HPK:ta vastaan ja vierasottelu 23. lokakuuta JYPiä vastaan. Liiga ja joukkueet ilmoittavat siirtyneiden otteluiden uudet ottelupäivät myöhemmin.

Kärpät kertoi tiedotteessaan, että Liiga-joukkueen jäsenellä on todettu koronavirustartunta. Sairastunut jäsen on ollut sivussa joukkueen toiminnasta 14.10. lähtien flunssaoireiden vuoksi.

Koronavirustestin tulos valmistui perjantai-iltana. Sairastunut henkilö on lieväoireinen ja kotihoidossa.

Liiga konsultoi Pohjois-Savon Sairaanhoitopiiriä (KYS) KalPan joukkueen mahdollisen altistumisen osalta. Asiantuntijoiden mukaan altistumista ei ole tapahtunut, ja joukkue voi jatkaa toimintaansa normaalisti.

Koronavirustestin tulos valmistui perjantai-iltana. Sairastunut henkilö on lieväoireinen ja kotihoidossa.

Juttuun lisätty tietoja mm. siirretyistä otteluista kello 23.00.