Liikenne: Täys­säh­kö­tak­sit yleis­ty­vät Oulun tol­pil­la

Kolumni: Ei kannata sai­ras­tua, jos asut syr­jä­se­dul­la

Oulu: Kii­ke­liin suun­ni­tel­tu me­ri­kyl­py­lä hakee jälleen li­sä­ai­kaa – ja on to­den­nä­köi­ses­ti saa­mas­sa sitä

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Oulun eläin­mu­seon ko­koel­miin pääsee tu­tus­tu­maan pian avau­tu­vas­sa Eläin­ten jäl­jil­lä -näyt­te­lys­sä

Kalevan Lukijalta-palstalla (19.2.) Veli-Pekka Pelkonen kyseli, mikä on Oulun yliopiston eläinmuseon kohtalo. Vaikka eläinmuseon aiempi yleisönäyttely suljettiin, eläinmuseo on toki jatkanut toimintaansa ja tehtäväänsä hoitaa, säilyttää ja kartuttaa yliopiston tieteellisiä eläinkokoelmia sekä opetuskäytössä tarvittavia kokoelmia.

Tieteelliset kokoelmat eivät ole avoimia yleisölle, mutta opetuskokoelman täytetyt eläimet ovat parhaillaankin vapaasti nähtävillä Oulun yliopiston J-käytävällä Linnanmaalla.

Yleisölle pääsemme yhteistyössä Tiedekeskus Tietomaan kanssa avaamaan 2. maaliskuuta aivan uudenlaisen Eläinten jäljillä -näyttelyn, jossa eläinmuseomme kokoelmiin pääsee tutustumaan.

Näyttely johdattaa tutustumaan Oulun seudun luontoon ja sen lajien kiehtovaan maailmaan sekä kokemaan elämyksiä kaikilla aisteillaan. Tässä Oulun kaupungin ja Oulun yliopiston toteuttamassa näyttelyssä yhdistyy ainutlaatuisella tavalla tiedekeskuksen toiminnallisuus ja eläinmuseon kokoelmat.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.