Syyte: Tur­val­li­suu­sa­lan opet­ta­ja kouri opis­ke­li­joi­ta ja uhkaili hak­kaa­mi­sel­la

Pohde: Pohde kertoi laa­jois­ta yt-neu­vot­te­luis­ta ja pal­ve­lu­verk­koon suun­ni­tel­luis­ta leik­kauk­sis­ta

Kiinteistökaupat: Oulun kau­pun­ki myy kym­me­nit­täin kiin­teis­tö­jään

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan – tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Ou­lu­lais­yrit­tä­jä ennakoi vain pientä li­sä­työ­tä, re­mon­tin teet­tä­jä pitää ko­ti­ta­lous­vä­hen­nyk­sen uu­dis­tus­ta jopa erin­omai­se­na – Ve­rot­ta­ja: ”Emme halua, että vä­hen­nys jää ke­nel­tä­kään saa­mat­ta”

Kotitalousvähennyksen käyttö on kasvanut kaikissa ikäluokissa. Eniten vähennetään asunnon kunnossapito- ja perusparannustöistä aiheutuneita kustannuksia, mutta vanhimmissa ikäluokissa kotitaloustyö sekä hoiva- ja hoitotyö nousevat niiden rinnalle.

Jatkossa kotitalousvähennykseen oikeuttavaa työtä tekevä yritys voi ilmoittaa vähennykseen tarvittavat tiedot Verohallinnolle asiakkaansa puolesta.

– Meillä tämä on merkittävä juttu etenkin maalauspuolella, jossa työn osuus hinnasta on suuri, arvioi oululaisen Laatutrio Oy:n toimitusjohtaja Veikka Österberg muutosta.

Maalaus- ja kattotöitä sekä aurinkopaneeleja tarjoavan yrityksen toimintatapaan uusi mahdollisuus istuu muitta mutkitta, sillä yleensä se hoitaa jo nyt koko sovitun projektin alusta loppuun asiakkaalle mahdollisimman helpolla tavalla.

Österberg arvioi, että yritykselle koituvan lisätyön määrä asiakasta kohti on niin pieni, että se tullee kuulumaan samaan pakettiin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.