Kaavoitus: Vä­li­ky­län ja Ruskon teol­li­suus­aluei­den väliin suun­ni­tel­laan uutta työ­paik­ka-aluet­ta

Sää: Ke­vät­tal­ven nätit päivät jat­ku­vat Oulun seu­dul­la, kes­ki­viik­ko­na voi tulla lisää lunta

Luitko jo tämän: Oulun ke­hu­tul­la tont­ti­po­li­tii­kal­la on kään­tö­puo­len­sa – Ve­ron­mak­sa­jien rahoja on myös tuh­lat­tu, arvioi apu­lais­pro­fes­so­ri

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Ou­lu­lais­yrit­tä­jä ennakoi vain pientä li­sä­työ­tä, re­mon­tin teet­tä­jä pitää ko­ti­ta­lous­vä­hen­nyk­sen uu­dis­tus­ta jopa erin­omai­se­na – Ve­rot­ta­ja: ”Emme halua, että vä­hen­nys jää ke­nel­tä­kään saa­mat­ta”

Kotitalousvähennyksen käyttö on kasvanut kaikissa ikäluokissa. Eniten vähennetään asunnon kunnossapito- ja perusparannustöistä aiheutuneita kustannuksia, mutta vanhimmissa ikäluokissa kotitaloustyö sekä hoiva- ja hoitotyö nousevat niiden rinnalle.

Jatkossa kotitalousvähennykseen oikeuttavaa työtä tekevä yritys voi ilmoittaa vähennykseen tarvittavat tiedot Verohallinnolle asiakkaansa puolesta.

– Meillä tämä on merkittävä juttu etenkin maalauspuolella, jossa työn osuus hinnasta on suuri, arvioi oululaisen Laatutrio Oy:n toimitusjohtaja Veikka Österberg muutosta.

Maalaus- ja kattotöitä sekä aurinkopaneeleja tarjoavan yrityksen toimintatapaan uusi mahdollisuus istuu muitta mutkitta, sillä yleensä se hoitaa jo nyt koko sovitun projektin alusta loppuun asiakkaalle mahdollisimman helpolla tavalla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.