Ou­lu­lais­muu­sik­ko Lauri Tuo­hi­maa jatkaa lau­sei­ta – ”Luotan siihen, että kestävä mie­len­rau­ha on mah­dol­lis­ta saa­vut­taa”

Lauri Tuohimaa.
Lauri Tuohimaa.

Minulle kuuluu tällä hetkellä oikein hyvää, arki menee nykyään päivätöissä ja viikonloppuisin harjoitellaan uusia kappaleita meidän kolmannelle levylle. Tämä kesä on ollut luovaa aikaa.

Odotan kuumeisesti, että päästään taas Tuohimaa-revohkalla elokuusta lähtien keikkareissuille ja odotan myös uusien biisien julkaisua.

Juuri nyt minua ilahduttaa, että lämpimät ja aurinkoiset kelit palasivat. Olen kesäihminen ja mieleni kirkastuu aina valon myötä.

Hellepäivänä mieluiten lueskelisin hyvää kirjaa auringossa ja lipittelisin sitruunalla maistettua vichyä.

Parasta Oulussa on hyvät ja vaihtelevat lenkkipolut, joita tuleekin paljon mentyä kävellen, juosten, pyöräillen ja rullaluistellen.

Nauroin makeasti, kun katselin vastaikään vanhoja Kummeleita Areenasta. Nämä oli minun aikani nuorison viihdettä, joiden hokemia jauhettiin koulun välitunnilla.

Teini-iässä tein bändikavereiden kanssa biisejä, joita soitettiin viimeksi Embrazen kanssa livenä vuonna 2019.

Minusta piti tulla isona rokkari, rekkakuski ja eläinlääkäri.

Ensimmäiseksi aamulla hyppään sängystä ja suljen puhelimeni herätyskellon kilkatuksen ja istahdan hetkeksi sängyn laidalle ihmettelemään.

Viimeiseksi illalla luen yleensä sängyssä kirjaa, kunnes silmät painuvat väkisin kiinni. Minulle se on parasta unilääkettä.

Rentoudun parhaiten käydessäni yksin elokuvissa. Tänä kesänä kantapaikkani Starin ovet ovat olleet onneksi auki.

Luotan siihen, että kestävä mielenrauha on mahdollista saavuttaa elämässä

Pukeudun mieluiten kesällä shortseihin ja t-paitaan ja suojaan kuulani lippalakilla.

Minulla on ikävä aina toisinaan nuoruuteni tiivistä kaveriporukkaa, tupakointia kesäyössä ja taskulämmintä Lapin Kultaa lasipullossa.

Toteutumaton haaveeni on muuttaa talvisin jonnekin lämpimään paikkaan kirjoittamaan biisejä ja nauttimaan elämästä.

Bravuuriruokani on kotona ehdottomasti pitsa. Pohjan teen äitini reseptillä.

Lapsena luulin, että aikuisena ihminen on jotenkin automaattisesti valmis, varma ja ehjä kokonaisuus.

Viikon kuluttua matkustan taas pitkästä aikaa junalla. Minusta junassa on mukava istua ja nauttia omasta ajasta elokuvan tai kirjan parissa.

Tähtihetkeni oli, kun pääsimme nuorina poikina ensimmäistä kertaa äänittämään omaa musiikkia oikeaan studioon. Paikka oli Tico Tico Kemissä ja bändimme oli Creature.

Rakastan rauhallisia aamuja ja kiireettömyyttä.

Forum24-lehden Muutamalla lauseella -palstalla tunnetut oululaiset ja oululaislähtöiset henkilöt jatkavat lauseita ja ottavat itsestään selfien.