Budjetti: Kau­pun­gin­joh­ta­ja Laa­ja­lan ta­lous­ar­vio­esi­tys 23 mil­joo­naa euroa yli­jää­mäi­nen

Eläimet: Nyt vie­te­tään Eläin­ten päivää – lähetä kuva eläi­mes­tä, joka on sinulle lä­hei­nen

Joko luit tämän: Kar­ja­ti­lal­li­sen mie­les­sä lo­pet­ta­mi­nen käy päi­vit­täin

Ou­lu­lai­sel­le Risto Jär­ven­pääl­le las­ten­mu­sii­kin elä­män­työ­pal­kin­to, Pentti Punkin Syn­ty­mä­päi­vät on vuoden tulokas

OULU

Elina Ursin

Risto Järvenpää tunnetaan Lastenjatseista. Tapahtumaa on järjestetty vuodesta 1988 lähtien muun muassa Ainolan puistossa.
Risto Järvenpää tunnetaan Lastenjatseista. Tapahtumaa on järjestetty vuodesta 1988 lähtien muun muassa Ainolan puistossa.
Kuva: Kontiainen Jarmo

Oululainen Risto Järvenpää palkittiin Lastenmusiikki ry:n elämäntyöpalkinnolla ja oululainen lastenlauluyhtye Pentti Punkin Syntymäpäivät vuoden tulokas -palkinnolla perjantai-iltana pidetyssä Lastenmusiikkipäivän Jellonagaalassa Oulussa.

Järvenpää on soittaja, lauluntekijä, musiikkikasvattaja ja opettaja, jonka laulut ja tapahtumat ovat antaneet iloa lasten ja lapsiperheiden arkeen ja juhlaan jo vuosikymmeniä. Esikuvana ja oppi-isänä hän on näyttänyt tietä monille lastenmuusikoille.

Pentti Punkin Syntymäpäivät -triossa musisoivat Ant­ti Kok­ko, His­ki Pa­ju­nie­mi ja Valt­te­ri Huo­vi­nen.

Kolmatta kertaa järjestetyssä gaalassa palkittiin ansioituneita lastenmusiikin tekijöitä. Vuoden lastenlaulu Tuu mun mukaan (säv.&san. Onni Lonka, esittäjä Helsingin Poliisisoittokunta ja Onni Lonka) valittiin yleisöäänestyksellä.