Palkkaerot: Ou­lu­lai­nen pa­lo­mies tienaa satoja euroja vä­hem­män kuin kol­le­gan­sa Jo­ki­laak­sois­sa

Pääkirjoitus: Jos rahaa ei saada lisää, ra­pis­tu­neen tie­ver­kon määrä kasvaa

Luitko jo tämän: Kokenut ta­pah­tu­ma­jär­jes­tä­jä kri­ti­soi Oulun mo­ni­toi­mi­aree­nan jul­kis­ta ra­hoi­tus­ta

Mainos: Kalevan joulutarjous: Kaleva Digi + Lehti 2 kk vain 49,90 euroa, tilaa tästä!

Ou­lu­lai­nen UKI Ark­ki­teh­dit jatkaa kas­vuaan – osti jy­väs­ky­lä­läi­sen ark­ki­teh­ti­toi­mis­ton

Oululainen arkkitehtitoimisto UKI Arkkitehdit ostaa jyväskyläläisen Arkkitehtitoimisto LPV Jyväskylä Oy:n osakekannan.

UKI Arkkitehtien Jyväskylän johtoryhmän muodostavat arkkitehdit Kimmo Kautto (vas.), Monika Gardini, Mika Kurth ja Mikko Pohjaranta.
UKI Arkkitehtien Jyväskylän johtoryhmän muodostavat arkkitehdit Kimmo Kautto (vas.), Monika Gardini, Mika Kurth ja Mikko Pohjaranta.
Kuva: Simo Peteri

Oululainen arkkitehtitoimisto UKI Arkkitehdit ostaa jyväskyläläisen Arkkitehtitoimisto LPV Jyväskylä Oy:n osakekannan. Yrityskaupassa LPV Jyväskylän toiminta siirtyy UKI Arkkitehtien omistukseen.

Viime vuosina tasaisesti kasvanut UKI työllistää kaupan jälkeen noin 120 arkkitehtisuunnittelun ammattilaista Oulussa, Helsingissä ja Jyväskylässä. Jyväskylässä kahden toimiston yhdistyminen työllistää noin 20 henkilöä. Yhtiöt kertovat tiedotteessaan, että samat yhteyshenkilöt ja suunnittelijat jatkavat niin LPV:n kuin UKIn hankkeissa, ja asiakkaan suuntaan toiminta jatkuu ennallaan.

Oulussa vuonna 1958 perustettu UKI Arkkitehdit on työntekijöidensä omistama yhtiö. Yhtiön kasvua ovat tahdittaneet esimerkiksi sairaalahankkeet OYS, Tays ja Laakson sairaala Helsingissä, Äänekosken biotuotetehdas ja sen vierailukeskus Pro Nemus sekä Kankaan alue Jyväskylässä.

Lue lisää: UKI Ark­ki­teh­dit ostaa ark­ki­teh­ti­toi­mis­to Laatio Oy:n osa­ke­kan­nan: "Olemme olleet kil­pai­li­joi­ta, nyt pit­kä­ai­kai­set tun­ne­tut toi­mi­jat alkavat vetää yhtä köyttä"