Joukkoliikenne: Oulun jouk­ko­lii­ken­teen linjat siir­ty­vät pois OTP:lta ensi vii­kol­la, lii­ken­tees­sä voi olla häi­riöi­tä

Uimavedet: Katso Kalevan ui­ma­ran­ta­ko­nees­ta, kuinka puhdas vesi lä­hi­ran­nal­la­si on

Tilaajille

Ou­lu­lai­nen Juuso Raitala sai syk­syl­lä syö­pä­diag­noo­sin, erosi tyt­tö­ys­tä­väs­tään ja ma­sen­tui – Ke­vääl­lä hän matkasi Thai­maa­han kes­kel­lä ko­ro­na­pa­niik­kia, ja löysi au­rin­gon alta uuden innon elämään

Koronakeväänä matkalle lähteneet Juuso Raitala ja Ville Parviainen ovat viettäneet eristysajan viidakon reunamilla Thaimaassa. Poikkeuksellinen matka on tehnyt hyvää terveydelle, vaikka eristys oli myös paratiisin keskellä henkisesti raskasta.

Viime syksy oli Juuso Raitalalle raskasta aikaa. Hänellä diagnosoitiin pitkän sairasteluputken jälkeen kasvain toisessa keuhkoputkessa. Lääkäri epäili, että kasvain olisi pahanlaatuinen ja vasen keuhko jouduttaisiin ehkä poistamaan kokonaan.

Kasvain osoittautui lopulta hyvänlaatuiseksi, ja se leikattiin onnistuneesti pois. Epätietoisuus tulevasta oli kuitenkin psyykkisesti hyvin raskasta, ja Raitalalle jo aiemmin tuttu masennus oli nostanut jälleen päätään. Sosiaalinen, ”bailukeisarina” kavereiden kesken tunnettu mies ei jaksanut nähdä ystäviä tai olla oma pirteä itsensä.