Autot: Au­ton­raa­to muuttui ou­lu­lai­sen tu­nin­ki­ker­hon hal­lis­sa 30 000 euron sau­na-au­tok­si

Kaleva Live: Koi­vu­lan tilan lehmät kir­ma­si­vat lai­tu­mel­le Mu­hok­sel­la

Koti-Kaleva: Ou­lu­lais­per­heen re­mon­tit tehdään nol­la­bud­je­til­la – tar­vik­keet han­ki­taan omista va­ras­tois­ta ja ros­ka­la­va­ryh­mäs­tä

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Ou­lu­lai­nen Juuso Raitala sai syk­syl­lä syö­pä­diag­noo­sin, erosi tyt­tö­ys­tä­väs­tään ja ma­sen­tui – Ke­vääl­lä hän matkasi Thai­maa­han kes­kel­lä ko­ro­na­pa­niik­kia, ja löysi au­rin­gon alta uuden innon elämään

Koronakeväänä matkalle lähteneet Juuso Raitala ja Ville Parviainen ovat viettäneet eristysajan viidakon reunamilla Thaimaassa. Poikkeuksellinen matka on tehnyt hyvää terveydelle, vaikka eristys oli myös paratiisin keskellä henkisesti raskasta.

Viime syksy oli Juuso Raitalalle raskasta aikaa. Hänellä diagnosoitiin pitkän sairasteluputken jälkeen kasvain toisessa keuhkoputkessa. Lääkäri epäili, että kasvain olisi pahanlaatuinen ja vasen keuhko jouduttaisiin ehkä poistamaan kokonaan.

Kasvain osoittautui lopulta hyvänlaatuiseksi, ja se leikattiin onnistuneesti pois. Epätietoisuus tulevasta oli kuitenkin psyykkisesti hyvin raskasta, ja Raitalalle jo aiemmin tuttu masennus oli nostanut jälleen päätään. Sosiaalinen, ”bailukeisarina” kavereiden kesken tunnettu mies ei jaksanut nähdä ystäviä tai olla oma pirteä itsensä.

Kirsikkana kakun päälle Raitala erosi tyttöystävästään, joka alkoi pian eron jälkeen avoimesti lähentyä erään Raitalan kaverin kanssa. Elo tuntui tukalalta. Kun Raitalan ystävä Ville Parviainen kysyi, lähdetäänkö reissuun, oli helppo vastata myöntävästi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.