Pohde: Pohde kertoi laa­jois­ta yt-neu­vot­te­luis­ta ja pal­ve­lu­verk­koon suun­ni­tel­luis­ta leik­kauk­sis­ta

Kiinteistökaupat: Oulun kau­pun­ki myy kym­me­nit­täin kiin­teis­tö­jään

Haapajärvi: Kau­pun­ki tekee ri­kos­il­moi­tuk­sen en­tis­ten joh­ta­jien toi­min­nas­ta

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan – tutustu ja hae tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Oulu kau­pun­gin­sai­raa­lan tilanne laa­jem­paan tar­kas­te­luun – on­gel­mia re­surs­sien riit­tä­vyy­des­sä on ul­ko­puo­li­sen silmin ollut jo vuosien ajan

Yle uutisoi 31.3. Oulun kaupunginsairaalassa syntyneestä koronavirustartuntojen ryppäästä, jonka leviämissyitä Pohjois-Suomen aluehallintovirasto (avi) on valvovana viranomaisena alkanut selvittää. Myös omaiset ovat pyytäneet avia selvittämään, onko koronaryppään aikana sairaalassa toimittu väärin tai huolimattomasti.

Hyvä, että koronapotilaiden hoitoon liittyviä asioita selvitetään perusteellisesti, jotta voidaan ottaa opiksi ja kehittää toimintamalleja vastaisen varalle.

Kulunut koronavuosi on ollut erittäin raskas osastojen potilaille, henkilökunnalle laitoshuoltajista sairaanhoitajiin, esimiehille ja muulle johdolle, jotka kaikki ovat varmasti parhaansa tehneet. Toivon, että kriisitilanteen syiden selvittelyn jälkeen voitaisiin selvittää myös laajemmin kaupunginsairaalan tilannetta.

Itse katson asiaa omaisen näkökulmasta. Kolme läheistäni on ollut hoidettavana eri osastoilla pitkiä aikoja sekä ennen koronaa että koronan aikana.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.