Mainos

Osal­lis­tu Kalevan ga­lak­ti­seen sa­na­seik­kai­luun ja nauti samalla Lu­mo-va­lo­fes­ti­vaa­lin upeista teok­sis­ta!

-

Kaleva on ripotellut perjantain festivaalipäivän ajaksi kaupungille valoteosten läheisyyteen kirjaimia, joista muodostuu galaktinen mysteerisana. Kerää kirjaimet ja lunasta 3 € alennus Valkean Karkkipäivästä. Samalla voit osallistua SuperPark-lahjakorttien arvontaan. Nyt on oiva mahdollisuus houkutella myös perheen pienimmät mukaan nauttimaan valotaiteesta!

Tutustu Lumo-valofestivaaliin: ouka.fi/oulu/lumo/etusivu

Ohjeet arvoitukseen:

1.Kierrä Lumo-valofestivaalialueelta löytyvät Kalevan rastit ja kerää kadonneet kirjaimet. Rastit ovat merkittynä kartassa oransseilla Kaleva-palloilla.

2.Arvaa kirjaimista muodostuva galaktinen mysteerisana.

3.Syötä mysteerisana alta löytyvälle lomakkeelle. Kun sana on arvattu oikein, se ilmestyy näkyväksi alimpaan harmaaseen laatikkoon.

4.Tämän jälkeen paina ”Avaa palkintosi” ja voit lunastaa 3 € alennuksesi Valkean Karkkipäivästä näyttämällä kassalla lomakkeelle ilmestyvää kuvaa. Alennus lunastettavissa 100 ensimmäiselle 19.11.2021 klo 16–20 välisenä aikana. Samalla voit osallistua 20 € SuperPark-lahjakorttien arvontaan. Arvontalomake sulkeutuu 19.11.2021 klo 23.59.

Vinkki: Pidä itselläsi kirjaa keräämistäsi kirjaimista, etteivät ne katoa lomakkeelta. Lomakkeessa on vapaa kenttä, johon voit lopuksi koota kirjaimet sanan arvaamista helpottamaan.