Terveydenhoito: THL:n ra­port­ti: Pohteen väestö on monin tavoin on­gel­mal­li­nen

Politiikka: Pää­mi­nis­te­ri Sanna Marin Ou­lus­sa: On mo­lem­pien maiden etu, jos Suomi ja Ruotsi ra­ti­fioi­daan Natoon yhtä aikaa

Luitko jo tämän: Maa­jus­sil­le morsian -sar­jas­ta tuttu Teija Särkelä sanoo upot­ta­neen­sa he­vo­siin mie­let­tö­män määrän rahaa

Mainos: Tilaa Kaleva Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Omai­se­ni haluaa sai­ras­taa salassa – onko vas­ten­tah­toi­sen pak­ko­hoi­to­pää­tök­sen saanut potilas so­pi­vas­sa mie­len­ti­las­sa te­ke­mään näin raskaan rat­kai­sun?

Olen psyykkisesti sairaan potilaan lähiomainen. Muutama päivä sitten minulle ilmoitettiin, että läheiseni on tuotu sekavassa tilassa sairaalan ensiapuun. Myöhemmin saman paikan lääkäri ilmoitti, että hän on tehnyt pakkohoitopäätöksen läheisestäni ja että hänet siirretään Ouluun hoitoon.

Kuulemieni tietojen perusteella hyväksyin asian. Pyysin ilmoittamaan minulle, millä osastolla potilas on. Tietoa ei tullut.

Seuraavana päivänä soittokierroksen jälkeen löysin osaston, jolle hänet oli tuotu. Pyysin kertomaan terveiset, että olen tietoinen hänen olevan sairaalassa ja huolehtisin kotiasioista.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.