Mainos

Ol­li­kai­nen avasi astetta pa­rem­mat au­to­kor­jaa­mot Lin­nan­maal­le ja Li­min­gan­tul­liin – asiakas saa pitävän hin­ta-ar­vion, kat­ta­van takuun va­ra­osil­le ja työlle auton val­mis­ta­jan takuun

Ollikainen Automotiven Oy:n yhteistyö Pohjoismaiden suurimman autokorjaamoketjun Mekonomenin kanssa takaa asiakkaalle hintaetua ja laadukkaiden varaosien monipuolisen valikoiman. Siitä löytyy varaosat ja tarvikkeet yli 5000 automalliin.

Toimitusjohtaja Mika Ollikainen (vas.) ja korjaamopäällikkö Risto Karjala kertovat, että hyvä asiakaspalvelu on keskiössä Automotive Ollikaisen Limingantulliin ja Linnanmaalle avatuissa autokorjaamoissa.
Toimitusjohtaja Mika Ollikainen (vas.) ja korjaamopäällikkö Risto Karjala kertovat, että hyvä asiakaspalvelu on keskiössä Automotive Ollikaisen Limingantulliin ja Linnanmaalle avatuissa autokorjaamoissa.

Oululainen Ollikainen laajensi palveluitaan, kun se osti konkurssiin menneeltä AutoÅströmiltä kaksi autokorjaamoa. Samalla myös korjaamojen osaava henkilökunta siirtyi pääosin Ollikaiselle.

”Linnanmaan Prisman ja Limingantullin Prisman kupeessa sijaitsevat autokorjaamot ovat hyvillä paikoilla vilkkaiden liikennevirtojen äärellä”, toimitusjohtaja Mika Ollikainen sanoo.

Asiakas hyötyy yhteistyöstä Pohjoismaiden suurimman autokorjaamoketjun Mekonomenin kanssa. Ollikainen pystyy tarjoamaan varaosat edulliseen hintaan vahvan taustaorganisaation ansiosta.

”Vallitseva maailmatilanne on vaikeuttanut auton varaosien saatavuutta. Mekonomen on kuitenkin niin iso organisaatio, että varaosien saatavuus ja toimitusvarmuus on meillä hyvä”, Ollikainen tiivistää.

Nykyaikaiset vianhakutekniikat ja ohjelmistopäivitykset ovat arkea Limingantullin ja Linnanmaan autohuolloissa.
Nykyaikaiset vianhakutekniikat ja ohjelmistopäivitykset ovat arkea Limingantullin ja Linnanmaan autohuolloissa.

Osaamista hybridi- ja sähköautojen huoltoon

”Päivitämme hybridi- ja sähköautojen osaamisemme ajan vaatimalle tasolle, joka noudattaa tarkasti autovalmistajien huolto-ohjeita. Opiskelemme myös nykyaikaisia vianhakutekniikoita ja ohjelmapäivityksiä”, kuvaa korjaamopäällikkö Risto Karjala.

Hän on yksi AutoÅströmilla pitkän kokemuksen saaneista työntekijöistä.

”Meidän mukanamme Ollikaiselle siirtyi tiimityöskentely. Meillä on mahtava tiimi, joka yhdessä miettii ratkaisun ongelmaan asiakkaan parhaaksi. Asiakaslupauksemme on, että tuttu henkilökunta palvelee jokaisen asiakkaan mahdollisimman hyvin yksilönä.”

Karjala kertoo myös, että mekaanikot ja huoltoneuvojat kiertävät toimipisteissä. ”Olemme töissä aina siellä, missä on tarvetta ammattitaitoiselle tekijälle. Perushuoltoja tehdään molemmissa autokorjaamoissa, mutta isommat työt, vetokoukkujen asennukset ja Saab-merkkihuolto keskitetään Limingantulliin.”

”Kaikki automerkit huolletaan autovalmistajien ohjeiden mukaan ja auton tehdastakuu säilyy Mekonomen-autohuollossa.”

Asiakas maksaa aina hinta-arvion mukaan

Karjala painottaa, että Linnanmaan ja Limingantullin autohuollot ovat asiakkaalle turvallinen valinta.

”Kun asiakas saa korjaustoimenpiteestä tarjouksen, huolehdimme että tarjous on pitävä.  On myös meidän ammattitaitoamme arvioida korjaustarve ja jos autossa ilmenee esimerkiksi muuta isompaa korjaustarvetta, olemme asiakkaaseen aina yhteydessä ennen sovittua korjauksen suorittamista.”

”Käytämme aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia kolmen vuoden takuulla. Kaikki automerkit huolletaan autovalmistajien ohjeiden mukaan ja auton tehdastakuu säilyy Mekonomen-autohuollossa”, Karjala vakuuttaa.

Myös yritysasiakkaat palvellaan hyvin ja joustavasti. ”Meille voi tuoda auton huoltoon myös aukioloaikojen ulkopuolella ja meidät tavoittaa tarvittaessa illallakin. Sijaisauto järjestetään aina tarvittaessa. Huollossa tarvittavat varaosat tilataan valmiiksi, ettei auto seiso turhaan korjaamolla odottelemassa varaosia”, Karjala kuvailee.

Ollikainen Automotive Oy haluaa kasvattaa Mekonomen-yhteistyön tarjoamaa autohuollon sujuvuutta ja helppoutta laajemmalle. ”Oulun alueella kartoitetaan vielä mahdollisuutta lisätä toimintaa 2–3 yhteistyökorjaamolle”, Ollikainen kaavailee.

Linnanmaan ja Limingantullin autokorjaamoihin voi varata ajan sähköpostilla, netissä tai puhelimella. Molemmissa korjaamoissa on pitkät ja joustavat aukioloajat. Ne palvelevat arkisin kello 7.30–18.

Ollikaisen komea julkisivu jää mieleen ja erottuu hyvin muusta katukuvasta.
Ollikaisen komea julkisivu jää mieleen ja erottuu hyvin muusta katukuvasta.
Linnanmaan ja Limingantullin autokorjaamo

Linnanmaan Autohuolto

Limingantullin Autohuolto