Mainos

Oletko jo huo­man­nut Ka­le­va-so­vel­luk­sen 3 uutta omi­nai­suut­ta? – Näin seuraat vaikka Oulun ra­ken­nus­hank­kei­ta tai lisäät juttuja lu­ku­lis­tal­le­si

Kalevan sovellusuudistuksen keskiössä on Omat-välilehti, joka tarjoaa mahdollisuuksia henkilökohtaisempaan lukukokemukseen. Seuraa aiheita avainsanoilla tai lisää artikkeleita omalle lukulistallesi. Sovelluksesta voi nyt lähettää myös lukijasisältöä.

Uusi Omat-välilehti on käytössäsi vain sovelluksessa. Jotta saat irti kaiken hyödyn Kalevan tilauksestasi, sovellus kannattaa ladata viimeistään nyt tai tarkistaa, että olet päivittänyt uusimman version.

Mobiilisovellukset: Lukulista ja seuraaminen

Käytössäsi kaksi uutisvirtaa, toimituksen ylläpitämä ja sinulle räätälöity

Kun avaat sovelluksen ensimmäistä kertaa tai heti päivityksen jälkeen, tarjotaan sinulle mahdollisuutta valita avainsanoja. Näkymässä on toimituksen sinulle suosittelemia aiheita, jotka ovat tällä hetkellä erityisen ajankohtaisia tai aina tärkeitä. Tästä näkymästä teet ensimmäiset valintasi niistä aiheista, mistä sinulle näytetään jatkossa uutisia Omat-välilehden uutisvirrassa.

Lisäksi jokaisen lukemasi jutun perässä on kyseiseen juttuun liittyvät avainsanat. Painamalla kunkin sanan vieressä olevaa sydäntä voit kasvattaa seuraamiesi aiheiden määrää. Nämäkin valinnat tulevat näkyviin Omat-välilehden uutisvirtaan. Mikäli joku aihe ei enää myöhemmin kiinnosta, voit tehdä muutoksia valintoihisi sovelluksen asetuksissa.

Käytössäsi on siis nykyään kaksi uutisvirtaa, toimituksen ylläpitämä ja sinulle räätälöity. Sinun ei tarvitse olla huolissasi siitä, että et näe kaikkia tärkeimpiä uutisia, vaikka tekisitkin omat valintasi.

Lukulistalle tallentamalla luet myöhemmin

Toinen mukava uusi ominaisuus on mahdollisuus juttujen tallentamiseen lukulistalle. Voit lisätä jutun lukulistallesi myöhemmin luettavaksi. Jutun säästäminen myöhempään onnistuu klikkaamalla vieressä olevaa kirjanmerkkikuvaketta. Lukulistasi löydät Omat-välilehdeltä.

Huomioithan, ettei juttuja voi lukea puhelimen ollessa offline-tilassa. Mikäli siis haluat lukea lehteä esimerkiksi lentokoneessa, lataa näköislehti ennakkoon laitteeseesi ja saat sen auki vaikkei koneessa olisikaan verkkoyhteyttä.

Sovellus: Alarivi ja Lähetä

Lähetä kuvat, videot ja juttuvinkit helposti ja muista muutkin näppärät ominaisuudet

Tiesithän, että kaikista lukijoiden lähettämistä kuvista valitaan kuukausittain kuukauden kuva, joka palkitaan rahapalkinnolla. Nyt lukijakuvien, videoiden ja juttuvinkkien lähettäminen on helppoa myös sovelluksen kautta.

Uudistuneesta sovelluksesta löydät tutut ominaisuudet uudesta paikasta. Kaleva-logon vierestä sovelluksen yläreunasta löydät haun ja asetukset. Hakutoiminnolla löydät helposti vanhat artikkelit. Asetuksista voit valita esimerkiksi näköislehden tekstin koon tai tehdä muutoksia ilmoituksien saamiseen.