Pääkirjoitus: "Kolmen päivän so­das­ta" Uk­rai­nas­ta voi tulla jopa vuosien mit­tai­nen, koska raa­ka­lais­mais­ta hyök­kää­jää ei voi palkita alue­luo­vu­tuk­sil­la

Historia: Näin eteni Oulun tu­hoi­sin kau­pun­ki­pa­lo tasan 200 vuotta sitten

Mainos: Juuret kas­va­vat tie­dos­ta. Tutustu Ka­le­vaan 1kk 1 €. Tilaa tästä.

Tilaajille

Ok­sen­te­lua, uni­on­gel­mia ja "tap­pa­vaa vä­sy­mys­tä" – rajusti oi­reil­lut yli­ra­si­tus­ti­la on pa­kot­ta­nut OLS:n lii­ga­jouk­kueen kär­ki­hyök­kää­jän Valte Kar­vo­sen, 23, tois­tai­sek­si sivuun sa­li­ban­dy­ken­til­tä

Huipputaitavan pelintekijän paluulle tositoimiin ei ole tällä hetkellä aikataulua. Kävelylenkit ovat raskainta, mitä Karvonen voi tehdä.

OLS joutuu aloittamaan salibandyn liigakauden ilman avainpelaajaansa Valte Karvosta. Taitavan hyökkääjän paluu tositoimiin on täysin auki.
OLS joutuu aloittamaan salibandyn liigakauden ilman avainpelaajaansa Valte Karvosta. Taitavan hyökkääjän paluu tositoimiin on täysin auki.
Kuva: Jukka Leinonen

Jokin on pielessä. Oivallus iski Oulun Luistinseuran hyökkääjän Valte Karvosen, 23, tajuntaan yhtäkkiä toukokuun alussa, kun hän yritti tehdä mitä parhaiten osaa: pelata salibandyä elämänsä ensimmäisellä maajoukkueleirillä Eerikkilässä.

– Ensin oli normaalia kovempaa väsymystä ja uupumusta, joita en aluksi tunnistanut. Myöhemmin toukokuun toisella viikolla kuntosalilla nousi jo yksinkertaisesti seinä vastaan. Oireet olivat aika rajuja, oli oksentelua ja huimausta. Sen jälkeen jouduin pakkohuilille, jolla olen edelleen, Karvonen kertoo.