Tähtijuttu: Hou­kut­taa­ko Suomi vain hyvällä so­siaa­li­tur­val­laan? – Ilman asen­ne­muu­tos­ta ul­ko­maa­lai­sis­ta ei saada hel­po­tus­ta työ­voi­ma­pu­laan

Koti: Ou­lu­lai­sen Hillin perheen vuoden van­has­sa kodissa mie­len­kiin­toi­sen lisän tuovat si­sus­tuk­ses­sa käy­tet­ty vaneri sekä ik­ku­noi­na toi­mi­vat la­si­ele­men­tit

Tilaajille

Ok­sen­te­lua, uni­on­gel­mia ja "tap­pa­vaa vä­sy­mys­tä" – rajusti oi­reil­lut yli­ra­si­tus­ti­la on pa­kot­ta­nut OLS:n lii­ga­jouk­kueen kär­ki­hyök­kää­jän Valte Kar­vo­sen, 23, tois­tai­sek­si sivuun sa­li­ban­dy­ken­til­tä

Huipputaitavan pelintekijän paluulle tositoimiin ei ole tällä hetkellä aikataulua. Kävelylenkit ovat raskainta, mitä Karvonen voi tehdä.

OLS joutuu aloittamaan salibandyn liigakauden ilman avainpelaajaansa Valte Karvosta. Taitavan hyökkääjän paluu tositoimiin on täysin auki.
OLS joutuu aloittamaan salibandyn liigakauden ilman avainpelaajaansa Valte Karvosta. Taitavan hyökkääjän paluu tositoimiin on täysin auki.
Kuva: Jukka Leinonen

Jokin on pielessä. Oivallus iski Oulun Luistinseuran hyökkääjän Valte Karvosen, 23, tajuntaan yhtäkkiä toukokuun alussa, kun hän yritti tehdä mitä parhaiten osaa: pelata salibandyä elämänsä ensimmäisellä maajoukkueleirillä Eerikkilässä.

– Ensin oli normaalia kovempaa väsymystä ja uupumusta, joita en aluksi tunnistanut. Myöhemmin toukokuun toisella viikolla kuntosalilla nousi jo yksinkertaisesti seinä vastaan. Oireet olivat aika rajuja, oli oksentelua ja huimausta. Sen jälkeen jouduin pakkohuilille, jolla olen edelleen, Karvonen kertoo.