Tilaajille

Nyt on riis­ta­ruo­kien aika – Tee hir­vi­pais­tis­ta vaih­teek­si hiukan ek­soot­ti­sem­pi ka­ne­lil­la, in­ki­vää­ril­lä ja ap­ri­koo­seil­la

Peuran- ja hirvenlihassa maistuu syksy: alkanut metsästyskausi ja ensimmäiset rapeat pakkasaamut. Mausta hirvipaisti lempeästi kanelilla ja inkiväärillä, niin saat siihen ripauksen itämaista makua.

Maamme peura- ja hirvikanta on elinvoimainen. Riista on lihansyöjille eettisin valinta.

Ennen kaikkea riista hurmaa kuitenkin maullaan. Peura on hiukan hirveä voimakkaammin riistan makuinen, ja sen lihasta on poistettava ennen valmistusta kaikki kellertävä rasva. Hirvi taas on hyvin rasvaton, ja maultaan miedompana se ottaa vastaan myös muita kuin perinteisiä riistamausteita.