Käräjäoikeus: Omis­ta­jal­ta ka­ran­nut koira puri toista koiraa ja miestä Rak­si­las­sa

Jääkiekko: Kärpät ru­tii­ni­voi­tol­la kiinni ko­ti­etuun – Seu­raa­vak­si edessä tup­la­pe­lit HIFK:ta vastaan

Hyvinvointialueet: Me­ri-Lap­pi pohtii eroa­van­sa Lapista ja liit­ty­vän­sä Poh­tee­seen

Mainos: Tilaa Kaleva tästä

Niit­ta­rit palaa Krank­ka-Aree­nal­le, jat­kuu­ko Li­min­gan sa­li­ban­dy­buu­mi myös tällä kau­del­la? Kaleva näyttää sun­nun­tain LNM–­Koo­vee -ot­te­lun suorana

Kaleva näyttää sunnuntaina tilaajilleen Divarin ottelun LNM–Koovee selostettuna monikameralähetyksenä. Pääset katsomaan lähetystä myös euron tutustumistilausta vastaan.

LNM saa sunnuntaina vastaansa Kooveen. Kaleva näyttää ottelun selostettuna monikameralähetyksenä.
LNM saa sunnuntaina vastaansa Kooveen. Kaleva näyttää ottelun selostettuna monikameralähetyksenä.
Kuva: Jarmo Kontiainen

Limingan Niittomiehet vastasi yhdestä viime kevään mieleenpainuvimmasta urheilutarinasta, kun se ahdisti jättiseura EräViikingit liigakarsinnassa kuilun partaalle.

Paikka F-liigassa jäi haaveeksi, mutta Niittarit nousi eläimellisellä hurmoksellaan yhdeksi maan puhutuimmista salibandyilmiöistä.

Tarinan seuraava sivu käännettiin viikonloppuna, kun uusi kausi käynnistyi Seinäjoella sarjanousija Konnia vastaan. LNM sai sesongille mukavan startin, kun se voitti Olli Lukkarin (6+0) mahti-illan turvin 8-4.

Seuraavaksi Niittareilla on edessään paluu äänekkään kotiyleisön eteen Krankka-Areenalle. Tuplakotipeliviikonloppuna vastaan asettuvat M-Team ja Koovee.

Jatkuuko Limingan salibandybuumi myös tällä kaudella?

Kaleva näyttää sunnuntaina tilaajilleen LNM–Koovee -ottelun selostettuna monikameralähetyksenä. Pääset katsomaan lähetystä myös euron tutustumistilausta vastaan osoitteessa kaleva.fi/live.

Suora lähetys Limingan hornankattilasta käynnistyy ottelun ennakko-osuudella sunnuntaina kello 16.45. Ottelu vihelletään käyntiin kello 17.

Ottelusta tulee myöhemmin tallenne.