Vaalikone: Löydä sinulle sopivin ehdokas Kalevan vaa­li­ko­nees­ta

Pääkirjoitus: Tuore tut­ki­mus tuo esiin Oulun monet arkiset vah­vuu­det, ja siksi kiel­tei­sis­sä mie­li­ku­vis­sa ry­pe­mis­tä kan­nat­taa jo hillitä

Mielenterveys: Kuinka nuorta val­vo­taan OYSin psy­kiat­ri­sel­la osas­tol­la, jossa on muun muassa tu­pak­ka­paik­ka ja psy­koo­si­po­ti­lai­ta?

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Na­val­nyin myr­kyt­tä­neet saatava vas­tuu­seen – Venäjän yleinen eris­tä­mi­nen ei sen sijaan ole Suomen eikä EU:n etu

Kaleva käsitteli (23.9./Pääkirjoitus) Euroopan parlamentin äänestystä niin sanotussa Navalnyi-tapauksessa. Toivotamme keskustelun tervetulleeksi ja esitämme kunnioittavasti omana mielipiteenämme seuraavaa:

Tuomitsemme voimakkaasti Aleksei Navalnyin myrkyttämisen. Syylliset on saatettava vastuuseen. Venäjän toiminta asiassa ei ole mitenkään hyväksyttävää, ja siksi asiaan on reagoitava.

Jos Venäjä ei ole valmis myrkytyksen selvittämiseen, kannatamme myös järkevästi kohdennettuja pakotteita. Kemiallisten aseiden käytön osalta EU:lla on oma pakotejärjestelmänsä. Miljardien eurojen rahanpesun estämiseen tähtäävät toimet voitaisiin käynnistää jo nyt.

Venäjän yleinen eristäminen ei sen sijaan ole mielestämme Suomen eikä EU:n etu eikä yksikään EU-maa ole sitä esittänyt.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.