Kesähelmi: Pe­rä­me­ren saa­ris­toon pääsee ke­sä­ret­kel­le ve­neel­lä

Juhannuksen lehti: Lue ju­han­nuk­sen nä­köis­leh­ti täältä

Nal­li­ka­riin suun­ni­tel­laan uusia kul­kuyh­teyk­siä, leik­ki­puis­toa ja oles­ke­lu­aluei­ta – ­suun­ni­tel­mia voi kom­men­toi­da ensi maa­nan­tais­ta alkaen

Nallikarin alueen suunnitelmiin voi tutustua ja niitä voi kommentoida ensi maanantaista lähtien. Kuva vuoden 2021 syksyltä.
Nallikarin alueen suunnitelmiin voi tutustua ja niitä voi kommentoida ensi maanantaista lähtien. Kuva vuoden 2021 syksyltä.
Kuva: Jarmo Kontiainen

Oululaiset saavat tutustua ja kommentoida Nallikarin alueelle tehtyihin katujen ja yleisten alueiden suunnitelmaluonnoksiin. Kysely aukeaa ensi viikon maanantaina eli 16. toukokuuta.

Oulun kaupungin yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut on aloittanut suunnittelun Nallikarin alueen katujen ja yleisten alueiden peruskorjaamiseksi ja niiden saattamiseksi asemakaavan mukaiseksi. Alueelle suunnitellaan muun muassa uusia kulkuyhteyksiä, leikkipuisto ja oleskelu- ja tapahtuma-alueita.

Suunnittelualue sisältää Holstinsalmentien Toppilansaarentien ja Leiritien välillä, Leiritien ja Nallikarinrannan sekä alueeseen liittyvät jalankulku- ja pyöräilyväylät, parkkipaikat, aukiot ja leikkipuiston.

Alueen suunnitelmaluonnoksiin ja havainnekuviin pääsee tutustumaan Nallikarin katujen ja ympäristön katu- ja rakennussuunnittelun projektikortilta. Kortilta löytyy myös linkki palautekyselyyn. Palautekysely on auki 16.–27. toukokuuta.