Liikenne: Useat ket­ju­ko­la­rit lait­toi­vat Oulun ja Kem­pe­leen lii­ken­teen se­kai­sin

Mielenterveys: OYSin nuo­ri­so­psy­kiat­rian osas­tol­la toi­vo­taan apua kesällä avat­ta­vas­ta syö­mis­häi­riö­kes­kuk­ses­ta

Luitko jo tämän: Nyt puhuu Kärp­pien pu­heen­joh­ta­ja Heikki Kont­sas, mutta hen­ki­lös­tö­vaih­dok­sis­ta hän vai­ke­nee

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Näin otat kah­vin­keit­ti­mes­tä­si kaiken irti – pie­nil­lä nik­seil­lä syntyy pa­rem­paa suo­da­tin­kah­via

Moni meistä keittelee ihan turhaan päivästä toiseen samanlaiset kitkerät juhlamokat, koska keitintä ei ole aikoihin putsattu ja keittotavatkin ovat vähän sinne päin. Kahviammattilaisten vinkeillä saat paremmat kahvit pienellä vaivalla.

Keittiön työtasolla puhisevan ja pulputtavan suodatinkahvinkeittimen voi perustellusti nimetä Suomen kansalliskodinkoneeksi.

Suomalaiset hörppivät viime vuonna kahvia jauheena laskettuna 9,9 kiloa henkeä kohden, mikä on yhä eniten maailmassa.

Moni meistä tosin keittelee ihan turhaan päivästä toiseen samanlaiset kitkerät juhlamokat, koska keitintä ei ole aikoihin putsattu ja keittotavatkin ovat vähän sinne päin.

Kokosimme alan ammattilaisen ja kahvikirjallisuudesta niksejä, joilla peruskeittimelläkin syntyvät astetta paremmat kahvit.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.