Oulun kaupunginjohtaja: Ky­syim­me seit­se­mäl­tä merk­ki­hen­ki­löl­tä, ai­ko­vat­ko he hakea Oulun kau­pun­gin­joh­ta­jak­si

Festivaalit: Frozen People jär­jes­te­tään Nal­li­ka­ris­sa lauan­tai­na ke­li­olo­ja uhmaten

Karkauspäivä: Ou­lu­lai­sen Annukka Määtän, 28, kakussa on vasta 7 kynt­ti­lää

Mainos: Tilaa Kaleva tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Monenko nuoren mie­len­ter­veys järkkyi ja jopa elämä loppui ko­ro­na­ra­joi­tus­ten vuoksi?

Monenko nuoren mielenterveys järkkyi ja jopa elämä loppui koronarajoitusten vuoksi? Kuinka suuren lopullisen hinnan tulemmekaan maksamaan näiden rajoitusten seurauksena, joiden tavoitteena oli riskiryhmäläisten, erityisesti vanhusten suojelu.

Toimenpide oli maailmanhistoriassa ensimmäinen kerta, kun nuoret uhrattiin riskiryhmäläisten suojelemiseksi – tähän mennessä vanhemmat sukupolvet ovat aina suojelleet ja turvanneet nuoria ja lapsia.

"Pyytäkää nuoret apua, älkää jääkö yksin!"

Jäähyväiskirjeessään yksinäisyyteen masentunut, yliopisto-opintojen loppuvaiheessa ollut poikamme kirjoitti yksinäisyyden ja ulkopuolisuuden tunteen vieneen hänet umpikujaan, josta hän ei nähnyt kuin yhden ulospääsyn. Viimeiset kaksi vuotta hän opiskeli pakotettuna etänä, kesätyöt toimihenkilörakennuksessa työnjohtajana teams-palavereissa samalla osastolla olevien kanssa, ilman lupaa kohdata kahvi- tai lounastauoilla. Illat yksin vieraalla paikkakunnalla.

Lue Digiä _0,25 € / viikko_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.