Hoitojonot: Pohde aikoo purkaa ti­lan­net­ta vuok­ra­työ­voi­mal­la ja li­sä­työl­lä

Sää: Katso miten Oulussa nau­tit­tiin kesän lämmön pa­luus­ta

Luitko jo tämän: OYSissa on jou­dut­tu sul­ke­maan kym­me­nen leik­kaus­sa­lia

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi + Lauantai 15,90 €/kk

Tilaajille

Mi­ni­vuok­ra-asun­not kel­paa­vat ou­lu­lai­sil­le, kun mukana saa herk­ku­ja – Oulun uu­sim­mas­ta vuok­ran­an­ta­jas­ta tuli iso tekijä muu­ta­mas­sa vuo­des­sa

Linda Vesteriselle pienen pieni koti on tarpeeksi iso, kun taloyhtiö tarjoaa hyvät palvelut.

Linda Vesterinen muutti Joo Kotien pieneen kolmioon pari viikkoa sitten tyttärensä, koiransa ja kahden kissansa kanssa.
Linda Vesterinen muutti Joo Kotien pieneen kolmioon pari viikkoa sitten tyttärensä, koiransa ja kahden kissansa kanssa.
Kuva: Teija Soini

Linda Vesterisen 42,5 neliömetrin kolmio näyttää juuri niin pieneltä kuin neliömäärä antaa olettaa. Eteistä ei ole, ja tupakeittiössä on valittava, kalustaako huoneen ruokapöydällä vai sohvalla.

Kaksi viikkoa sitten Joo Kotien vuokralaiseksi Oulun Toppilansalmeen muuttanut Vesterinen on kuitenkin asuntoon ja miljööseen oikein tyytyväinen.

Kun 17-vuotias tytär alkoi opiskella viikot toisella paikkakunnalla, Vesterinen halusi muuttaa pienempään ja huolettomampaan asuntoon. Hän pani rivitaloasuntonsa Oulunlahdelta vuokralle ja perhe muutti kerrostaloon neljänteen kerrokseen. Vesterinen pitää asunnon pohjaa hyvänä ja tiloja riittävänä, myös perheen koiralle ja kahdelle kissalle.

Vuokra-asunnon valinnassa vaa’assa painoi Joo Kotien yhteisöllinen henki ja hyvät palvelut. Vesteriselle erityisen tärkeä palvelu on Joo Hetki -kahvila viereisen talon kivijalassa.

– Teen pääosin etätöitä, kun työnantajani on Helsingissä. Nyt pääsen pois kotoa tekemään töitä kahvilaan, mikä auttaa työn ja vapaa-ajan erottamisessa toisistaan, käytettävyysasiantuntijana THL:llä työskentelevä Vesterinen kertoo.

Joo Kotien asuntovuokraaja Kirsi Määttä esittelee Joo Kotien palveluja.

Jatka lukemista vain _eurolla_

Tutustu kuukauden ajan, voit peruuttaa milloin vain.