Uimataito: Korona ai­heut­ti rajun not­kah­duk­sen lasten ui­ma­tai­toon ja nyt pe­lä­tään ener­gia­tal­koi­den vai­ku­tus­ta

Jääkiekko: Kärpät sai run­saas­ti tu­liai­sia Ville Koi­vu­sen hat­tu­temp­pu­näy­tök­ses­tä

Sisäilmaongelmat: Oulun Nor­maa­li­kou­lun si­sä­il­ma­on­gel­mat ovat taas ta­pe­til­la, reh­to­rin mukaan koulu on jat­ko­ajal­la

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Miksi lä­hi­de­mo­kra­tia­toi­min­taa ha­lu­taan ajaa alas Myl­ly­ojan suu­ra­lueel­la?

Kun Hintan vesilaitoksen laajennussuunnitelmissa vesilaitos on saanut paljon palstatilaa, niin myös me muut osapuolet haluamme tuoda asiamme esille kaupunkilaisten ja apua tarvitsevien ihmisten asia mielessämme.

Uuden vesilaitoksen rakentaminen on uskoaksemme hyvin perusteltua. Mutta miksi ei valittu Pöyryn selvityksessä ollutta edullisempaakin vaihtoehto B:tä, joka säilytti idyllisen ja historiallisen nyt pääosin kaupunkilaisten käytössä olevan Hintan rantakaistaleen vanhoine rakennuksineen kokonaisuudessaan? Asukastuvan molemmin puolin on hyvinkin suojelemisen arvoiset noin satavuotiaat huvilarakennukset.

Lisätilaakin voi helposti ajatella tuohon vaihtoehtoon vesilaitokselle löytyvän aikanaan, jos sillä edettäisiin ja lisätilan tarvetta myöhemmin ilmenisi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.