Oulun oikeustalo: Oulun uuden oi­keus­ta­lon ves­sas­ta kuu­lu­nut ku­mah­dus johti siihen, että kaikki wc-ti­lat pitää tar­kis­taa

Sosiaalinen media: Jaakko ja Niina Polon pa­ri­suh­de­huu­mo­ri kerää jopa mil­joo­nia näyt­tö­ker­to­ja Ins­ta­gra­mis­sa

Jääkiekko: Kärpät on noussut maan joh­ta­vak­si maa­li­vah­ti­kas­vat­ta­mok­si Roope Kois­ti­sen an­sios­ta

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Miksi lä­hi­de­mo­kra­tia­toi­min­taa ha­lu­taan ajaa alas Myl­ly­ojan suu­ra­lueel­la?

Kun Hintan vesilaitoksen laajennussuunnitelmissa vesilaitos on saanut paljon palstatilaa, niin myös me muut osapuolet haluamme tuoda asiamme esille kaupunkilaisten ja apua tarvitsevien ihmisten asia mielessämme.

Uuden vesilaitoksen rakentaminen on uskoaksemme hyvin perusteltua. Mutta miksi ei valittu Pöyryn selvityksessä ollutta edullisempaakin vaihtoehto B:tä, joka säilytti idyllisen ja historiallisen nyt pääosin kaupunkilaisten käytössä olevan Hintan rantakaistaleen vanhoine rakennuksineen kokonaisuudessaan? Asukastuvan molemmin puolin on hyvinkin suojelemisen arvoiset noin satavuotiaat huvilarakennukset.

Lisätilaakin voi helposti ajatella tuohon vaihtoehtoon vesilaitokselle löytyvän aikanaan, jos sillä edettäisiin ja lisätilan tarvetta myöhemmin ilmenisi.

Oulujoen pohjoispuolella ei ole juurikaan samalla tavalla yleisölle vapaata rantaa kuin samalla kohden eteläpuolella, ja nyt kaupunki on senkin pääosin poistamassa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.