Pääkirjoitus: Tuore tut­ki­mus tuo esiin Oulun monet arkiset vah­vuu­det, ja siksi kiel­tei­sis­sä mie­li­ku­vis­sa ry­pe­mis­tä kan­nat­taa jo hillitä

Mielenterveys: Kuinka nuorta val­vo­taan OYSin psy­kiat­ri­sel­la osas­tol­la, jossa on muun muassa tu­pak­ka­paik­ka ja psy­koo­si­po­ti­lai­ta?

Jääkiekko: SM-sar­jan par­haa­na pe­laa­ja­na pal­ki­tun Markus Loposen te­ho­ket­ju johtaa Kärpät kul­ta­jah­tiin

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Miksi kö­köt­tää kuu­kau­des­ta toiseen kotona, kun toiset reis­saa­vat koko ajan rajojen yli? Pyy­sim­me vas­tauk­sia ko­ro­na­toi­mien mo­raa­liin ja mo­ti­vaa­tioon liit­ty­viin ky­sy­myk­siin

Juttusarjassa haetaan asiantuntijoilta vastauksia koronaan liittyviin kysymyksiin, joita lukijat ovat lähettäneet Kalevalle. Monet yli 250 kysymyksestä käsittelivät sitä, miten toisten piittaamaton käytös syö motivaatiota noudattaa ohjeita ja eristäytyminen koettelee jaksamista.

Mitä hyötyä on kököttää kuukaudesta toiseen kotona, kun samaan aikaan on paljon niitä, jotka ahtautuvat joukolla kapakkaan tai järjestävät bileitä?

Kalevan lukijoiden lähettämistä kysymyksistä monet käsittelivät sitä, miten toisten piittaamaton käytös syö motivaatiota noudattaa ohjeita ja eristäytyminen koettelee jaksamista.

Pyysimme moraalifilosofia, psykoterapeuttia ja sosiaali­psykologia pohtimaan moraaliin ja motivaatioon liittyviä kysymyksiä.

Fokus niissä asioissa, joihin voi vaikuttaa

– Asioita voi ajatella ulkoisena pakkona tai sisäisenä valintana.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.