Kouluruoka: Oulun kou­luis­sa ja päi­vä­ko­deis­sa tar­joil­lun oudon ha­jui­sen jau­he­li­ha­kei­ton syy selvisi

Oulu: Val­tuus­ton uusi pu­heen­joh­ta­ja Jarmo J. Husso pitää po­li­tiik­kaa lasten leik­ki­nä 70-lu­kuun ver­rat­tu­na

Kolumni: Tapasin Teuvo Hak­ka­rai­sen Brys­se­lis­sä ja kysyin, ha­luaa­ko hän yhä maa- ja met­sä­ta­lous­mi­nis­te­rik­si

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Mies me­neh­tyi Kii­ke­lis­sä lauan­tai­aa­mu­na uin­ti­reis­sun yh­tey­des­sä

Oulussa menehtyi lauantaiaamuna mieshenkilö Kiikelin uimarannalla.

Oulu-Koillismaan pelastuslaitoksen päivystävän palomestarin Valtteri Käkösen mukaan kolme miestä oli ollut aamuseitsemän jälkeen uimassa rannalla. Vedestä noustuaan kaksi heistä oli huomannut kolmannen miehen kadonneen.

Miehet olivat soittaneet hätänumeroon ja aloittaneet etsimisen.

Pelastuslaitoksen saavuttua paikalle pintapelastaja löysi kolmannen miehen rantavedestä. Etsintätehtävät eivät kestäneet pitkään, vaan mies paikannettiin vedestä lähes heti pelastuslaitoksen tultua paikalle. Mies todettiin rannalla kuolleeksi pitkään jatkuneiden ensihoitotoimien jälkeen.

Poliisi aloittaa tapahtuneesta kuolemansyyntutkinnan. Asiassa ei epäillä rikosta. Poliisi ei tiedota onnettomuuden kulusta enempää.

Pelastuslaitos sai hälytyksen ihmisen pelastustehtävästä kello 7.24. Tilanne on nyt tapahtumapaikalla ohi. Paikalla oli pelastuslaitoksen, ensihoidon ja poliisin yksiköitä.

Juttua päivitetty 18.7.2020 kello 9.18: lisätty tietoa rannan tapahtumista ja kerrottu poliisin aloittavan kuolemansyyntutkinnan.

Juttua päivitetty 18.7.2020 kello 10.10: lisätty tieto siitä, että asiassa ei epäillä rikosta.